Під грифом «цілком таємно»: навіщо охоронець путіна збирає його екскременти в кишеню свого піджака

Гроші

За цю брудну роботу йому, мабуть, дуже добре доплачують...

Президент росії остаточно божеволіє. Він настільки хвилюється за життя, що зробив своє здоров'я практично державною таємницею. Диктатора постійно супроводжують близько десятка лікарів, замаскованих під охоронців. Але є серед них особливий агент, у якого вкрай важлива місія – прибирати послід російського президента.

Справа у тому, що чутки про невиліковну хворобу путіна ходять уже кілька місяців. І щоб вдавати із себе вічно молодого і повного сил вождя, 70-річному путіну доводиться прикладати багато зусиль. І параноя, що про його справжній стан здоров'я дізнаються конкуренти, змушує диктатора йти на шалені вчинки. За даними французьких ЗМІ, у супроводі путіна є спеціальний агент ФСБ, який відповідає за збирання його екскрементів.

«Нам відомо про два таких випадки. Непрямі джерела на Ближньому Сході повідомили, що делікатна місія виконувалася під контролем спецслужб. Агент повинен був покласти екскременти путіна у передбачені для цього кишені, щоб не залишити слідів і забрати всю країну у спеціальній валізі», йдеться у повідомленні.

Людина, яка розв'язала стільки воєн, і на чиїх руках кров безневинних жінок, дітей та літніх людей ніколи не зможе спати спокійно. А параноя від того, що він чудово розуміє – кінець вже зовсім скоро.

Подробиці – у сюжеті:

Loading...

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше