«Перенесемо війну якомога ближче до кремля»: СБУ обіцяє сюрпризи окупантам

Гроші

Конкретних подробиць спецоперацій не було оголошено, однак…

Голова Служби безпеки України Василь Малюк заявив про пріоритети свого відомства у боротьбі з російськими окупантами. За словами Малюка, основним напрямом діяльності СБУ стає перенесення війни якомога ближче до кремля. Не залишаться поза увагою і об'єкти матеріально-технічного постачання, накопичення військової техніки та озброєння біля росії.

«СБУ завдає прицільних точкових ударів. Наносимо удар ворогу голкою у серце. Кожна наша спецоперація має конкретну мету і дає свій результат. Все це у комплексі ускладнює можливості росії у веденні війни та наближає нашу перемогу», - зазначив голова СБУ.

Конкретні подробиці спецоперацій не були оголошені, але логічно припустити, що йдеться про об'єкти критичноважливої російської оборони. Це можуть бути підприємства з виробництва військової техніки, склади постачання, а також об'єкти, які залучені до забезпечення російських військових операцій на території України.

Генерал-майор СБУ Віктор Ягун також висловився з цього приводу, наголосив, що спецслужби готові робити рішучі кроки щодо запобігання діяльності підприємств, які працюють на оборону, якщо це виявиться необхідним.

«Нехай вони розуміють, що все, що вони роблять і все, що ними виробляється для продовження цієї війни на території України, загрожує небезпека», - наголосив генерал-майор СБУ.

Такі заяви голови та вищих чиновників СБУ свідчать про рішучість України протистояти російській агресії та захищати свою територію будь-якими доступними засобами. Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше