Невидимі месники: аеророзвідники ЗСУ на шляху до масового знищення окупантів

Гроші

Таємниці тренувань українських солдатів у боротьбі з ворогом…

В умовах війни, яку в Україні розв'язала росія, наші військові активно впроваджують інноваційні технології підвищення ефективності бойових дій для збереження людських життів. Основне завдання військових - швидка орієнтація на місцевості, виявлення та знищення груп противника. Одним із ключових елементів арсеналу для цього стали дрони, тому у ЗСУ зараз активно проходять навчання та тренування з цими «пташками».

Операторів навчають як запускати дрони з підвішеною вибухівкою, шукати за допомогою БПЛА ворога і знищувати його. Тому успішне використання дронів вимагає не тільки технічних навичок, а й навчання із вибухотехніки.

Особлива увага приділяється навчанню аеророзвідників вночі, щоб якомога ефективніше вести розвідувальні операції навіть у найскладніших умовах. Навчають солдатів усім навичкам користування на львівських полігонах. Там регулярно проводяться навчання, максимально наближені до реальних бойових сценаріїв.

Важливим напрямком розробок стає застосування FPV (First Person View) дронів, здатних розвивати високу швидкість і нести значну вагу. Ці безпілотні апарати дозволяють військовослужбовцям ефективно виконувати місії розвідки та ударів.

Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше