«Непрості рішення» сирійського м'ясника Суровікіна щодо Херсона: чекаємо на «жест доброї волі»?

Гроші

Саме Суровікін наказав обстріляти українські міста після вибуху кримського мосту…

Нещодавно путін призначив на посаду головного цапа-відбувайла, тобто командувача війною в Україні, генерала Сергія Суровікіна. Його завдання – виправити становище на фронті: повернути керованість військ та запобігти військовій катастрофі. Але все пішло не за планом вже...

Дуже скоро, після призначення Суровікіна, хтось підірвав кримський міст. І щоб хоч якось угамувати росіян, що збісилися від цієї новини, новоспечений командир дав наказ обстріляти українські міста, аби брехливі російські змі змогли зняти і красиво піднести міфічні «перемоги» рф у війні проти України. Проте не минуло й місяця, як генерал виступив, читаючи з листочка про ситуацію на Херсонському напрямку.

«Загалом ситуацію у зоні проведення спеціальної військової операції можна охарактеризувати як напружену. Подальші наші плани щодо самого міста Херсон будуть залежати від військово-тактичної операції, що складається. Вже сьогодні вона не проста. Діятимемо усвідомлено, своєчасно, не виключаючи прийняття найнепростіших рішень», - ледве зміг прочитати написаний текст Суровікін (чи читати розучився, чи сам був у шоці від написаного).

Простіше кажучи, російське військове керівництво почало готувати ґрунт для пропаганди, який пояснюватиме черговий «жест доброї волі». Також у своїй промові генерал підніс нову стратегію росії – берегти кожного солдата:

«Ми не прагнемо високих темпів просування, бережемо кожного солдата, методично перемелюємо атакуючого супротивника».

Ось тільки невдача, на фронті під керівництвом Суровікіна вже почали безвісти пропадати мобілізовані.

«Молоді хлопці потрапили невідомо куди – в істериці розповідає родичка одного з новобранців, якого відправили на війну в Україні та який зник безвісти – вони зовсім не підготовлені».

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше