Найкращі у світі: на сьогодні українська ППО визнана найсильнішою та найрезультативнішою

Гроші

Україна щодня захищає своє небо від атак російських терористів…

Сотні крилатих та балістичних ракет, а також тисячі іранських дронів були спрямовані росією на об'єкти критичної інфраструктури України за час повномасштабної війни. На жаль, атаки росії триватимуть, а їхніх цілей рф навіть не приховує – занурити країну у морок та холод.

«Ми розуміємо, що ворог не залишив своїх злочинних намірів у питанні атак об'єктів критичної інфраструктури, бажаючи завдати шкоди Україні та її економіці. Тому ми вживаємо всіх заходів для захисту об'єктів та посилення протиповітряної оборони», - сказав Командувач Операцією об'єднаних сил України Сергій Наєв.

Українські повітряні сили за цей час навчилися здавалося б неможливому. Завдяки підтримці західних партнерів сили протиповітряної оборони розвиваються і на сьогодні вважаються одними з найсильніших у світі.

Генерал Наєв, командувач українськими збройними силами, наголошує, що Україна успішно захищала небо від потужних російських ракет, таких як, наприклад, «Кинжал», використовуючи системи Patriot та зенітну артилерійську установку Gepard.

Українські військові готові та рішучі у своїй готовності захищати країну. Україна продовжує нарощувати свої сили та вдосконалювати системи протиповітряної оборони, щоб запобігти новим атакам і забезпечити безпеку своєї критичної інфраструктури. Однак, як зазначив генерал, Україні потрібно ще більше систем ППО, щоб закрити якнайбільше територій від ворожих атак.

Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше