Колишні в'язні стануть поліцейськими: вагнер створює військову поліцію на окупованих територіях України

Гроші

Таким чином пригожин веде активну підготовку до війни за владу в росії…

Менш ніж за рік ПВК «вагнер» стала серйозною військовою силою в росії. Тепер, коли вагнерівці пішли в тил, почався набір до так званого комендантського полку або військової поліції, в лавах яких колишні в'язні стежитимуть за порядком і заарештовуватимуть за потребою. Все це відбуватиметься на тимчасово окупованих територіях України. Повідомлення про це з'явилося на сайті ПВК «вагнер». Такий крок пригожина черговий дзвіночок, що кухар путіна мітить на його місце або, як мінімум, на його приймача.

«Там, де пригожин каже шойгу, він має на увазі путіна, – каже військовий експерт Михайло Притула. – Боротьба за владу в рф перейшла вже у відкриту фазу і пригожину терміново потрібні кадри, і вербувати їх він може як у росії, так і на окупованих територіях України. Йому потрібно багато людей для того, щоб потім вони могли виступити проти росгвардії та правоохоронців росії».

Таким чином, пригожин веде активну підготовку до війни за владу в росії. І шанси в нього великі. Журнал NewsWeek опублікував статтю, в якій йдеться про те, що росіяни цікавляться зараз пригожиним більше ніж путіним. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше