Інноваційні російські розробки: на виставці російської техніки представили надувні танки та неефективну броню

Гроші

Шойгу прозвітував куди витратив мільйони бюджетних коштів…

Російські танки, незважаючи на свою славу, мають безліч вразливих місць у своїй конструкції. Українські збройні сили успішно знищують їх на фронті, що ставить під сумнів ефективність російської бронетехніки. У серпні на виставці російської техніки було представлено покращені зразки танків, які згідно із заявами міністерства оборони росії, українські захисники вже не зможуть знищити.

«Було представлено промислові виготовлені екрани для захисту від бомб з безпілотників або від ракет, які вражають танки у верхню проекцію, у дах вежі умовно кажучи. Тобто якщо раніше їх там варили прямо на фронті силами батів чи майстерень, то тепер це освоїла промисловість. Але, як і раніше, шпаківня ускладнює екіпажу залишення танка у разі поразки, і ніяк не захищає від ракет, які б'ють танк у верхню півсферу», - каже журналіст Сергій Ауслендер.

Але це ще не все! Щоб зберегти в робочому стані залишки танків, у відомстві шойгу вирішили витратити мільйони бюджетних коштів на надувні макети та подати ці декорації як інноваційні розробки.

«Це ж треба було витратити бюджет на цю справу. – дивується журналіст Сергій Ауслендер. – Це ж у якомусь конструкторському бюро малювали все, вигадували надувний храм, який дві людини привозять на фронт, надувають, там є біотуалет… Ну це якесь взагалі неймовірне, несусвітне марення. Хоча чому дивуватися, якщо років 10 тому вони з великою помпезністю презентували авіадесантований храм! Тобто з літака скидають якусь скриньку з парашутом, який розгортається і там виходить храм».

Але це далеко не всі російські новинки військової промисловості, які були представлені на форумі. Подробиці – у сюжеті:

Читай також:

Уявіть, що ви стоїте перед стіною, яка пам’ятає Київ ще до монгольської навали. Поки туристи штурмують популярні локації, справжній скарб ховається у затінку дерев.
На фронті кулінарія – не просто справа смаку…
Морозиво – це не просто солодке задоволення, а частина української гастрономічної історії...
Зараз важко уявити грудень без яскравих вогнів, святкових ярмарків та звичних кожному з дитинства мелодій. Але якщо відмотати час на тисячу років назад, у період розквіту княжого Києва, святкова картина була зовсім іншою. 
Гаваї асоціюються з нескінченним літом, білим піском і коктейлями під пальмами. Проте за лаштунками цієї сонячної ідилії ховається зовсім інша реальність.