Хитрий план фсб: конфлікт пригожина та шойгу може бути несправжнім

Гроші

Міноборони рф, нібито, не хоче давати вагнерівцям боєприпасів, але…

Про конфлікт міністра оборони росії сергія шойгу і власника чвк «вагнер» євгена пригожина знають вже всі. Останній раз у раз звинувачує «колегу» в небажанні давати боєприпаси для його терористичної організації через що чвк «вагнер» зазнає колосальних втрат в Україні. Але чи існує насправді конфлікт між шойгу та пригожиним, чи це все постановка фсб?

Російським спецслужбам треба пояснити той високий рівень втрат серед особового складу, який існує у чвк «вагнер». Адже за даними самого пригожина, – це вже близько 40 тисяч людей. І це, м'яко кажучи, не дуже позитивно для найманської сили кампанії як у репутаційному, так і професійному плані. Тому, за словами військового експерта Дмитра Снєгірьова в росії «просувається ідея про існування так званого конфлікту»:

«Як наслідок цього конфлікту – це відмова міноборони наданні снарядів для артилерійського прикриття штурмових груп чвк «вагенр». Але я вважаю, що основним завданням пригожина, яке визначили для нього російські спецслуби, це – утилізація солдатів його чвк. А саме – фізичне знищення руками ЗСУ як основного кістяка вагнерівців, що пройшли Лівію, Сирію, інші гарячі точки та є висококваліфікованими фахівцями. А також утилізація так званого спецконтингенту (завербованих в'язнів росії)».

Для чого це потрібно російській владі – дивіться у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше