«Гроші» розкрили шахрайську будівельну схему у Києві

Гроші

На ній ділки хочуть заробити мільйони доларів...

У Києві приватний сектор опинився у руках шахраїв. Ділки забудовують ділянку багатоповерхівками, які до того ж знаходяться в аварійному стані. Місцеві жителі шоковані, адже власник переконував їх у тому, що на території планують звести таунхауси. Але з початком робіт стало зрозуміло, що скоро тут з’являться будинки на сотні смарт-квартир. Зупинити незаконне будівництво неможливо — шахраїв «кришують» місцеві чиновники. Хто стоїть за нахабною «смарт-аферою», як ділки отримали дозвіл на будівництво та чому київська влада покриває злочинців — намагалися з’ясувати журналісти програми «Гроші».

Крім того, глядачі побачать розкішне життя українських політиків, дружини та діти яких люблять хизуватися елітними подарунками та речами у своїх соціальних мережах. Що приховують народні обранці за високими парканами своїх домівок, який відпочинок люблять чиновники та на що витрачають гроші ті, хто живе за рахунок простих українців – у новому випуску «Грошей».

А також, рейтинг найбільш високооплачуваних сільських чиновників. Як мери та їхні замісники нараховують собі сотні тисяч гривень, за що вони отримують величезні гроші та чому в Україні на утримання дитячих спортивних клубів виділяють менше, ніж на зарплатню місцевих можновладців.

Loading...

Дивіться ще більше журналістських розслідувань у новому сезоні легендарної програми «Гроші» сьогодні о 19:30 на телеканалі 2+2.

Дивись також:

Гектари за копійки: як посадовці дарують родичам державну землю

Останній політ Табанюка: рідні легендарного пілота вважають, що його вбили

Куди зникають 100 мільярдів гривень, які ви сплачуєте за якісне навчання ваших дітей

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше