Гра у солдатиків: російське військове керівництво натякає путіну, що настав час переходити в оборонну позицію

Гроші

Чи готовий на це російський диктатор?..

Так вважають в Інституті вивчення війни (ISW). За даними американського аналітичного центру, деякі російські ультранаціоналістичні діячі стверджували, що «Міністерство оборони росії сигналізувало про умови набору 400 тисяч військовослужбовців за контрактом, щоб гарантувати, що у рф буде достатньо живої сили для захисту існуючих ліній фронту та ефективного їх заморожування».

«Рф більш ніж як за рік війни не досягла своїх стратегічних цілей, про які вона заявляла ще 23-24 лютого 2022 року – «захист і звільнення, так званих, Л/ДНР». Єдиний вихід для них сьогодні, щоб не допустити наших наступальних дій, які вони з острахом очікують, це – перейти до оборони для того, щоб спробувати максимально стабілізувати свою ситуацію на фронті, – каже фахівець у галузі державного та прав людини Федір Веніславський. – Російські солдати, розуміючи, що їм доведеться відступати, без попереднього наказу від керівництва вже спорудили кілька ліній оборони».

Виходячи з того, що путін не заморожує війну в Україні вздовж існуючої лінії фронту, прихильники тактики зупинення війни не змогли його переконати. Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше