До смерті на росії тепер готують з пелюшок: у дитсадках рф ввели військову підготовку

Гроші

Однієї школи, мабуть, мало, подумали в Кремлі і взялися за дитячі садки…

Однієї школи, мабуть, мало, подумали в кремлі і взялися за дитячі садочки. Там запровадили військову підготовку для дошкільнят. У методичці, яку видали батькам у Білгородській області, малюкові пропонується знайти та розфарбувати міну «Пелюсток», а також предмети, де вона може перебувати та виконати нехитрі завдання на типи вибухівок. Крім цього у військовому підручнику для дітей є й віршики, які розповідають, що треба робити під час обстрілу.

Ця інформація, нібито, має убезпечити дітей від реалій життя у прикордонному регіоні. Однак і батьки і психологи висловилися проти таких знань для малюків.

«Незважаючи на обстріл, дітей у такому віці вдається тримати у «вакуумі». Моя дитина не звертає уваги на всі ці звуки, головне щоб батьки не піддавалися паніці. Хочеться нормальне дитинство дати – без СВО», - каже одна із незадоволених мам.

«Якщо говорити про цей стиль виховання, тоді потрібно розуміти для чого це все робиться. Тобто, якщо воно вводитиметься в ранньому віці, то це підготовка їх до того, щоб вони були воїнами», - каже психолог Оксана Сідун.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше