Через війну в Україні у світі на 700% збільшився попит на купівлю бункерів

Гроші

Путін регулярно лякає весь світ застосуванням ядерної зброї…

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, путін регулярно лякає і нашу країну, і весь світ застосуванням ядерної зброї. Через ці погрози українці, поляки, американці та інші люди почали купувати бункери. У Німеччині всерйоз заговорили про те, щоб відновити систему громадських бомбосховищ, які існували з часів Другої Світової та холодних воїн. А в США, наприклад, зараз бум виробництва бомбосховищ.

«Коли ви включаєте новини, ви бачите Північну Корею, росію, Китай які говорять про ядерну зброю. Весь світ говорить про ядерну зброю. Я ніколи в житті не бачив, щоб так багато людей говорили про це і це страшно. Це і змушує купувати бункери», - каже підприємець Atlas Survival Shelters, який займається створенням та встановленням бункерів різних видів Рон Хаббарт.

За словами Рона, він має і кілька українських заможних клієнтів, які хочуть отримати бункер якнайшвидше, бажано прямо зараз. Ціни від 40 тисяч до мільйона доларів. Розмір стандартного бункера становить три метри у висоту та 12 метрів у довжину. Там є все необхідне для життя: туалет, душ, система зберігання продуктів та найважливіше – система очищення повітря. Обіцяють, що такий бункер захистить від ядерної, хімічної та біологічної дії.

За останній місяць інтерес до бункерів не лише в Європі, а й у США та Азії підскочив аж на 700%.

«Це новий тренд в Америці. Я продаю бункерів на мільйони доларів щотижня. Всі їх купують і ніхто не називає це божевіллям», - каже Рон Хаббарт.

Подробиці – у сюжеті:

Loading...

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше