«Будь, як Марина! Наближай звільнення Криму!»: росіяни на півострові здають позиції з військовою технікою рф

Гроші

Після загадкових хлопків у Криму більшість росіян спішно покинули півострів. Однак...

Після загадкових хлопків у Криму більшість росіян спішно покинули півострів. Проте залишилися ті, хто, сам того не розуміючи, стали помічниками ЗСУ. Так, наприклад, Марина Грешакова вирішила показати, як безпечно в Євпаторії і навіть виклала в інтернет розміщення російських ППО з прив'язкою до геолокації.

«Марина з Криму люб'язно показала розміщення ППО московитів під Євпаторією. Сторіс вже видалила, але інтернет все пам'ятає. Будь як Марина! Наближай звільнення Криму!» - написав речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Але це не єдина допомога кримських туристів. Один із відпочиваючих не просто зробив фото російської техніки, а підійшов до неї в щільну та зробив селфі. Виклав його до мережі і звісно ж зробив прив'язку до місцевості. На фото, яке, звичайно ж, одразу взяли в роботу наші ЗСУ, було знято зенітно-ракетний комплекс С-400.

«Це просто дурість, з одного боку. А з іншого – відсутність належної охорони подібних військових об'єктів так, що до них можна наблизитись і сфотографувати себе на їхньому фоні, викласти у мережу з геолокацією. І це «друга армія світу», яка навіть не може охороняти свої військові об'єкти», - каже політтехнолог Борис Тізенгаузен.

Подробиці – у сюжеті:

Читайте також:

Новини

Всі новини
29012024
Гроші
Завдяки бойовим потужностям Paladina, українські артилеристи щодня…
21012024
Гроші
Міг-29 прославився своєю неперевершеною маневреністю…
Дивитись більше