Переможець бою Мейвезер - Макгрегор отримає пояс із 3360 діамантами

Мейвезер vs Макгрегор

Найдорожчий бій у історії боксу має й найдорожчу нагороду.

У середу Президент WBC Маурісіо Сулейман презентував пояс, який отримає переможець легендарного поєдинку Флойд Мевезер-молодший - Конор Макгрегор. Зроблений чемпіонський пояс із крокодилячої шкіри, яку привезли з Італії, та прикрашений 3360 діамантами. Також на його виготовлення пішло 600 сапфірів та 160 смарагдів. Окрім того, пояс містить 1,5 кілограмів 24-каратного золота.

Назва такої нагороди символічна – Money Belt (буквально «Грошовий пояс»).

Нагадуємо, що історичний поєдинок між непереможеним американським боксером Флойдом Мейвезером-молодшим та зіркою UFC ірландцем Конором Макгрегором відбудеться у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на арені T-Мobile вже 27 серпня (за київським часом). Вечір боксу розпочнеться о 04:00.

Пряму трансляцію бою дивіться на оновленому 2+2 або на офіційному сайті каналу.

Новини

Всі новини
Вже сьогодні о 22:50 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра документального фільму Мейвезер vs Макгрегор: перед боєм, присвячена найвидовищнішому і найочікуванішому поєдинку двох епатажних бійців американця Флойда Мейвезера та ірландця Конора Макгрегора.
Найдорожчий бій у історії боксу має й найдорожчу нагороду.
Палкі суперечки перед боєм тривають: про що знову сперечаються Мейвезер та Макгрегор?
Здається, прогнозування результатів майбутнього мега-поєдинку Мейвезер – Макгрегор за останній тиждень стало улюбленою розвагою для усіх фанатів змішаних єдиноборств та боксу.
У ніч на 27 серпня о 04:00 глядачі 2+2 стануть свідками найдорожчого в історії боксу поєдинку між американцем Флойдом Мейвезером та ірландцем Конором Макгрегором. Наразі бій оцінюється у понад 600 мільйонів доларів.