Проект ДжеДАІ випустив авто-кодекс до Дня Автомобіліста

ДЖЕДАІ

У неділю, 29 жовтня, в Україні відзначають День автомобіліста. З цієї нагоди команда програми ДжеДАІ телеканалу 2+2 вітає усіх, хто водить автівку.

Спеціально до свята "воїни доріг" підготували авто-кодекс справжнього "ДжеДАя", аби ще раз нагадати водіям про важливість дотримання правил дорожнього руху.

"Команда "ДжеДАІ" вітає усіх водіїв зі святом та бажає рівних доріг, зелених світлофорів та справедливих поліцейських, а ми зі свого боку будемо і надалі стояти на варті світла українських автошляхів. Також в цей день за допомогою нашого кодексу справжніх "воїнів доріг" ми хочемо закликати усіх водіїв бути відповідальними та дотримуватися правил дорожнього руху, адже кожного дня нам доводиться розповідати телеглядачами про страшні автомобільні трагедії", ─ коментує Максим Сухенко, шеф-редактор програми.

Авто-кодекс "ДжеДАІ" ─ це 6 простих заповідей, які можуть врятувати тисячі життів. Його склали експерти програми "ДжеДАІ", спираючись на свій 5-тирічний досвід висвітлення автомобільних новин. Саме ці порушення і стають причиною більшості трагедій на українських дорогах.

Нагадаємо, окрім актуальних автомобільних новин, з понеділка по п'ятницю о 18:40 на телеканалі 2+2 на глядачів програми "ДжеДАІ" чекають також найважливіші події дня: техногенні катастрофи, кричущі кримінальні розбірки, неймовірні дорожні пригоди та відео, які шокують світ.

Новини

Всі новини
18072023
ДЖЕДАІ
Є багато неправильної інформації про дії під час ДТП з падінням у воду…
17072023
ДЖЕДАІ
Велосипедистів в місті сприймають, як повноправних учасників дорожнього руху…
15072023
ДЖЕДАІ
Зустріти на мексиканських дорогах авто, на якому немає подряпин практично неможливо…
13072023
ДЖЕДАІ
За їзду у нетверезому стані передбачено найсуворіше покарання, але…
12072023
ДЖЕДАІ
Willys є одним із найвідоміших військових транспортних засобів у світі…
10072023
ДЖЕДАІ
Мексиканський уряд активно бореться зі злочинністю та наркотрафіком...
08072023
ДЖЕДАІ
США, Сербія, Болгарія, Литва та Латвія, Польща, Чехія, іще Чехословаччина, Німеччина…
Дивитись більше