Може проїхати на одному заряді 321 км: український виробник електробайків здобув популярність за кордоном

ДЖЕДАІ

Вражає, що такі інновації створюються саме українською компанією…

Українські вироби все частіше почали підкорювати світові ринки. Наприклад, український виробник електромотоциклів Delfast не тільки налагодив серійне виробництво, а й вже має шалену популярність за межами нашої країни. У лінійці компанії є кілька різних моделей, а одна з останніх оснащена найсучаснішим електронним обладнанням. На одному заряді мотоцикл може проїхати близько 321 км, а його максимальна швидкість досягає 80 км/год. Вартість електробайка становить майже 6500 євро.

Подібні електромотоцикли стали надійними помічниками військових на фронті. Їх жартома називають «бандеробайками». Головна їхня перевага – непомітність. Нові технології дозволяють безшумно долати великі відстані та уникати ситуацій, у яких довелося б відстрілюватись або швидко з'являтися і швидко зникати у динамічних боях.

Вражає, що такі інновації створюються саме українською компанією. Українці своїми розробками не тільки допомагають захисникам, а й демонструє, що наші винаходи все частіше підкорюють світ. Тож, коли бачите на дорогах Delfast, знайте: це не просто мотоцикл чи велосипед. Це символ українського інженерного генія, який завойовує серця і уми людей у всьому світі.

Більше цікавих новин зі світу авто, дивись на офіційний канал «ДжеДАІ» в YouTube та у відео:

Читай також:

Новини

Всі новини
29082024
ДЖЕДАІ
Цей кабріолет був виготовлений в обмеженій кількості – всього три екземпляри…
26082024
ДЖЕДАІ
Прості правила для безпечного водіння…
23082024
ДЖЕДАІ
Це простий бланк, де учасники аварії самостійно заповнюють дані про себе…
Дивитись більше