Майстер перетворив бабусю Волгу на потужний спорткар з двигуном від Мустанга

ДЖЕДАІ

Творець із Харкова перебрав машину до гвинтика…

В Україні живуть люди, які здатні із брухту робити просто неймовірні речі і все це своїми руками. Наприклад, у Києві митець латає тріщині у асфальті справжнім золотом і створює захопливе мистецтво просто під нашими ногами. А майстри зі Львова створили машину, якою можна керувати одночасно двом водіям, які при цьому сидітимуть у різних кінцях авто.

І ось у Харкові чоловік перетворив стареньку Волгу на спорткар, який видає такі дива на дорозі, що позаздрить дорога гоночна машина. І все завдяки тому, що майстер перебрав машину до гвинтика та подарував своєму залізному коневі нове серце від Форд-Мустанга.

Як чоловікові вдалося зробити «скажену» Волгу, яка дасть фору багатьом спорткарам, чим довелось пожертвувати та скільки грошей вклав у переробку? Про це – у сюжеті проекту «ДжеДАІ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Більше автоновин дивись у проєкті «ДжеДАІ» з понеділка по п’ятницю, о 18:50, на телеканалі 2+2!

Автор сюжету: Артем Листопад

Морозиво – це не просто солодке задоволення, а частина української гастрономічної історії...
Зараз важко уявити грудень без яскравих вогнів, святкових ярмарків та звичних кожному з дитинства мелодій. Але якщо відмотати час на тисячу років назад, у період розквіту княжого Києва, святкова картина була зовсім іншою. 
Гаваї асоціюються з нескінченним літом, білим піском і коктейлями під пальмами. Проте за лаштунками цієї сонячної ідилії ховається зовсім інша реальність. 
24122025
Космічний телескоп Джеймса Вебба знову підкинув науці проблему, яку неможливо ігнорувати. Астрономи зафіксували екзопланету, склад атмосфери якої не відповідає жодному відомому сценарію формування планет. 
Сьогодні важко уявити зимові свята без мерехтливих вогників на штучній або живій ялині. Проте, якщо відмотати час на триста років назад, ми побачимо зовсім іншу картину. У XVII–XVIII століттях головним героєм свята був він — величний і символічний дідух. 
Коли вечірнє небо затягує сутінками, а на столах з’являється перша з дванадцяти пісних страв, ми рідко замислюємося про походження цих традицій.