Hyundai та Kia відповіли на TikTok Challenge: корпорації безкоштовно замінять власникам програмне забезпечення для 8,3 млн автомобілів

ДЖЕДАІ

У відеоролику показали, як за допомогою USB-кабелю та викрутки підключити дроти до авто…

«Kia Challenge» у TikTok – це відеоролик, у якому глядачам показали, як за допомогою USB-кабелю та викрутки підключити дроти до автомобілів Kia, виготовлених до листопада 2021 року, які не мали електронних імобілайзерів двигуна. Цей челендж призвів до крадіжок тисяч автомобілів цих брендів.

Тому Hyundai і Kia зробили все можливе аби запобігти викраданню автомобілів і розробили для цього нове програмне забезпечення.

«Ті авто, які не мають іммобілайзера, нададуть його безкоштовно. Програмне забезпечення оновлює логіку програмного забезпечення сигналізації про крадіжку, щоб збільшити тривалість звукового сигналу з 30 секунд до однієї хвилини та вимагає, щоб ключ був у замку запалювання, щоб увімкнути автомобіль», - передає Національне управління безпеки дорожнього руху США.

Дилери Hyundai і Kia також забезпечать кожен удосконалений автомобіль наклейками на вікнах, які попереджають потенційних злодіїв, що авто має вдосконалені засоби захисту від крадіжок.

«Кампанії надішлють наклейки та розгорне оновлення програмного забезпечення поетапно, починаючи з кінця цього місяця, з подальшими етапами протягом наступних кількох місяців», - повідомляє Національне управління безпеки дорожнього руху США.

Читайте також:

Новини

Всі новини
18072023
ДЖЕДАІ
Є багато неправильної інформації про дії під час ДТП з падінням у воду…
17072023
ДЖЕДАІ
Велосипедистів в місті сприймають, як повноправних учасників дорожнього руху…
15072023
ДЖЕДАІ
Зустріти на мексиканських дорогах авто, на якому немає подряпин практично неможливо…
13072023
ДЖЕДАІ
За їзду у нетверезому стані передбачено найсуворіше покарання, але…
12072023
ДЖЕДАІ
Willys є одним із найвідоміших військових транспортних засобів у світі…
10072023
ДЖЕДАІ
Мексиканський уряд активно бореться зі злочинністю та наркотрафіком...
08072023
ДЖЕДАІ
США, Сербія, Болгарія, Литва та Латвія, Польща, Чехія, іще Чехословаччина, Німеччина…
Дивитись більше