Секрети знімального майданчика «Батя»: як Наталія Музичко підготувалася до пікантних сцен

Батя

7 жовтня о 20:15 на телеканалі 2+2 стартує показ 16-серійного детективу «Батя»…

В серіалі українська акторка Наталія Музичко зіграла кохану головного героя. Ця красива, розумна й впевнена в собі жінка змогла полонити серце суворого оперативника.

Про знімання в серіалі, особисте життя, виховання дітей акторка розповіла в ексклюзивному інтерв’ю.

Розкажіть про свою героїню, яка вона?

Вона дуже класна: красива, впевнена в собі, мудра жінка, сучасна. Незважаючи на специфіку її роботи, вона прекрасно розуміє, як влаштований цей світ. Вона вірить в кохання, в хороших людей, любить життя.

В стрічці ви з’являєтесь в пікантних образах, демонструєте своє шикарне тіло. Як тримаєте себе у формі?

Дякую за комплімент. Мені дуже приємно, коли мої труди помічають. Скажу відверто, що для мене це дається важкувато з кожним роком. Але воно того варте. Головне - тримати дисципліну, обов’язково регулярно займатись спортом. Не важливо, де це робити, вдома чи в тренажерній залі, - головне системність. Але, як кожна жінка, я дуже люблю солодке. Просто не зловживаю цим.

Кого з українських акторок вважаєте своєю головною конкуренткою? Чи боролися з кимось за роль у кіно?

Конкуренція - це завжди прекрасно, це мотивація ставати ще кращою версією себе. Наш кінематограф багатий на дуже красивих і талановитих акторок мого типажу. Не відкрию секрет, що затвердження на роль - це декілька етапів і побажань від каналу, продюсерів, режисерів. Я дуже спокійно ставлюся, якщо не вдається виграти кастинг. Моє від мене нікуди не дінеться.

Кажуть, потрапити в кіно можна тільки через ліжко. Вам надходили такі пропозиції?

Ви знаєте, особисто мені ніхто не пропонував ролі через ліжко. Навіть не знаю, засмучуватися через це чи радіти. Мені пощастило, що не доводилось чимось жертвувати заради ролі. Бути в кількох проєктах одночасно і без вихідних - оце складно, все решта – робочий процес.

Більше фактів зі знімального майданчика серіалу «Батя» та про життя Наталії Музичко – читай в ексклюзивному інтерв’ю на сторінках видання УНІАН.

Читай також:

Новини

Всі новини
04102024
Батя
7 жовтня о 20:15 на телеканалі 2+2 стартує показ 16-серійного детективу «Батя»…
03102024
Батя
Прем’єра 16-серійного детективу «Батя» відбудеться вже 7 жовтня о 20:15 на 2+2…
03102024
Батя
Вже 7 жовтня о 20:15 відбудеться прем’єра 16-серійного детективу «Батя», головну роль в якому зіграв український актор театру та кіно Олександр Мельник…
30092024
Батя
7 жовтня о 20:15 на телеканалі 2+2 вийде 16-серійний детективний серіал…