Прем'єра серіалу «Батя»: Єгор Козлов про свого героя та курйози на майданчику

Батя

Вже сьогодні, 7 жовтня, о 20:15 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра 16-серійного детективу «Батя».

В серіалі Єгор Козлов зіграв молодого, проте дуже амбітного слідчого Юліана Синицького. Розслідувати заплутану справу йому допомагає Степан Безбатько – заслужений оперативник, підполковник, колишній розвідник з позивним Батя. Він навіть не здогадувався, що цей слідчий є його зятем. Після розкриття правди конфлікти між Юліаном та Батею лише загострюються.

Дізнайся секрети з особистого життя актора Єгора Козлова, які він розповів в інтерв'ю.

Розкажіть про свого героя Юліана, який він?

Спочатку він задумувався як не дуже сильний, занадто педантичний молодий чоловік, який підпилює нігті пилочкою і користується іригатором (прилад для гігієни рота), через що постійно терпить насмішки від свого крутого й маскулінного тестя, копа старої закалки. Проте в нас з режисером серіалу Дмитром Андріяновим було зовсім інше бачення. Зрештою, Юліан залишився досить педантичним, вишуканим, завжди стильно й зі смаком одягненим, але характером він став набагато сильнішим. Тільки так можна було створити дійсно цікаве протистояння двох таких різних головних героїв.

Ви дуже схожі з Юліаном: такі хороші, правильні хлопці, відмінники у всьому. Це про вас?

Ми дійсно багато в чому схожі. Як і Юліан, я занадто багато намагаюсь все контролювати. У мене є така проблема, що я все намагаюсь прорахувати, замість того, щоб просто робити. Це те, над чим зараз працюю найбільше. Але щодо педантичності в повсякденному житті, в побуті - я набагато вільніший.

Які курйозні моменти були на майданчику?

Мені потрібно було навчитися швидко висмикувати пістолет з прихованої кобури. Під час знімань цих кадрів було завалено стільки дублів, що страшно уявити… Проте, за іронією долі, коли це було зовсім не потрібно, наприклад, під час бійки чи погоні, пістолет міг сам вилетіти з кобури на землю, через що доводилося зупинятися й починати все спочатку.

Що було найскладнішим?

Найскладніше, напевно, було пережити 25 градусну спеку в сорочці, светрі, ще й пальті з кобурою під ним. У досить теплому одязі доводилося бігати, битися під сонцем. Так сталося, що ми розпочали знімання в березні, коли ще лежав сніг, повністю відзняли інтер'єрні сцени поліцейського відділку, заявивши всі костюми персонажів. Після цього, перейшовши до натурних сцен, стався такий стрімкий стрибок температури, що вже у квітні я приїжджав на майданчик у футболці, а зніматися потрібно було майже в зимовому.

Які стосунки склалися з серіальними тестем Олександром Мельником та дружиною Катериною Олос?

З Санею у нас було повне розуміння і комфорт в роботі. Ми настільки кайфували від процесу. Постійно жартували, щось вигадували, за лаштунками часто говорили про життя, ділились досвідом і підтримували один одного. Це дійсно той випадок, коли ви стаєте близькими людьми в дуже короткий термін. З Катею працювалося теж максимально комфортно. Ми одразу знайшли спільну мову, нам не доводилось нічого довго вигадувати під час репетицій, все йшло якось саме по собі. З нею було смішно, легко й живо. Це все, і навіть більше, ніж можна бажати від партнерки на знімальному майданчику.

Детальніше про знімальний процес серіалу «Батя» та особисте життя Єгора Козлова — читайте в ексклюзивному інтерв’ю на сторінках видання ТСН.

Читай також:

Новини

Всі новини
10102024
Батя
На телеканалі 2+2 відбулась прем'єра 16-серійного детективу «Батя»…
08102024
Батя
7 жовтня, о 20:15 на телеканалі 2+2 відбулася прем'єра 16-серійного детективу «Батя», який виходитиме щовечора, з понеділка по четвер...
07102024
Батя
Вже сьогодні, 7 жовтня, о 20:15 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра 16-серійного детективу «Батя».
04102024
Батя
7 жовтня о 20:15 на телеканалі 2+2 стартує показ 16-серійного детективу «Батя»…
03102024
Батя
Прем’єра 16-серійного детективу «Батя» відбудеться вже 7 жовтня о 20:15 на 2+2…
03102024
Батя
Вже 7 жовтня о 20:15 відбудеться прем’єра 16-серійного детективу «Батя», головну роль в якому зіграв український актор театру та кіно Олександр Мельник…
30092024
Батя
7 жовтня о 20:15 на телеканалі 2+2 вийде 16-серійний детективний серіал…