Які свої обіцянки й досі не виконали народні депутати?

Бандерлоги

"Балаболи" під куполом – Бандерлоги з’ясували, які обіцянки народних обранців і досі залишилися невиконаними.

Вони обіцяють, реформують і знову обіцяють реформувати. Бандерлогам як і мільйонам українців урвався терпець. Депутати кричать, що невиконання передвиборчих обіцянок – це ЗРАДА. Якщо це стосується їх опонентів. А от чи самі вони виконують обіцяне?

Рубрика "Отвечай за базар"

Непогана мрія була у радикальної партії: зробити фельдшерсько-акушерський пункт у кожному селі. Та українське село реформа, як і радикали, оминула. Опоблок обіцяв збільшити кількість робочих місць. Але на запитання Бандерлогів «де обіцяне?» відповідають – ми зараз не влада, ми опозиція.

Як грішать народні депутати?

А от Антон Геращенко прагне надавати сім’ям загиблих в АТО житло безкоштовно. Та нічим конкретним і він похизуватися не може.

Депутати із "Самопомічі" обіцяли скасувати депутатські пільги, але представникам партії важко навіть згадати про це.

Дивіться більше у Бандерлогах на 2+2.

Новини

Всі новини
"Юлін з’їзд", або як на з’їзді партії "Батьківщина" Ботан вбив політичне майбутнє Юлії Тимошенко.
"Балаболи" під куполом – Бандерлоги з’ясували, які обіцянки народних обранців і досі залишилися невиконаними.
Пам’ятаєте історію про те, як київська влада відкрила школу за 200 млн гривень з грибком і пліснявою на стінах?
Скільки обіцянок та навішаної лапши ми чуємо кожні вибори. Брехун на брехуні. За кого не проголосуй – через місяць в екрані сидить товста ряха і щось белькотить про реформи. Тому Бандерлоги створили рубрику "Отвечай за базар".
Західний світ трясе від секс-скандалів за участі відомих зірок та політиків. В Україні теж були такі скандали. Хто домагався українських депутатів та депутаток?
Жителів Бородянки неочікувано змусили купувати проїзний на ліфт. Як люди сприйняли таке ноу-хау – дивіться у новому сюжеті програми "Бандерлоги".
Бандерлоги завітали до депутатів у Верховну Раду, щоб перевірити їхню грамотність. Як депутати писали диктант – дивіться просто зараз.
Бандерлоги помітили особливий зв'язок між Арсенієм Яценюком та Володимиром Гройсманом. Дивіться неймовірну історію кохання між двома українськими прем'єрами.
Дивитись більше