Рубрика "Отвечай за базар"

Бандерлоги

Скільки обіцянок та навішаної лапши ми чуємо кожні вибори. Брехун на брехуні. За кого не проголосуй – через місяць в екрані сидить товста ряха і щось белькотить про реформи. Тому Бандерлоги створили рубрику "Отвечай за базар".

"Зробимо все для розвитку середнього класу", "Я за створення нових робочих місць", "Заможне село – заможна держава" – вони обіцяють золоті гори, аби ми за них проголосували. Але чи пам'ятають депутати про свої обіцянки після виборів?

Народний Фронт пам'ятає. Вони обіцяли суттєво скоротити кількість чиновників. Але виконати обіцянку їм не вдалося. Скаржаться на систему, яка не дозволяє їм виконувати свою роботу.

Як депутати писали диктант

А от Опоблок наобіцяв своїм виборцям не допустити подорожчання комуналки. Та й привести в Україну мільярдні інвестиції обіцяли. Тільки от сьогодні скаржаться, що інвестиції не приходять, а навпаки – йдуть з країни. І виправдовуються – якби не політичні опоненти, вони б виконали усі обіцянки.

Не менш казкове життя народу три роки тому обіцяли й радикали. Уявіть собі, кожна родина, у якій є двоє чи більше дітей, мала б вважатися багатодітною та отримувати соціальну допомогу.

Чи пам’ятають депутати свої обіцянки та коли збираються їх виконувати? – дивіться у Бандерлогах на 2+2.

Новини

Всі новини
"Юлін з’їзд", або як на з’їзді партії "Батьківщина" Ботан вбив політичне майбутнє Юлії Тимошенко.
"Балаболи" під куполом – Бандерлоги з’ясували, які обіцянки народних обранців і досі залишилися невиконаними.
Пам’ятаєте історію про те, як київська влада відкрила школу за 200 млн гривень з грибком і пліснявою на стінах?
Скільки обіцянок та навішаної лапши ми чуємо кожні вибори. Брехун на брехуні. За кого не проголосуй – через місяць в екрані сидить товста ряха і щось белькотить про реформи. Тому Бандерлоги створили рубрику "Отвечай за базар".
Західний світ трясе від секс-скандалів за участі відомих зірок та політиків. В Україні теж були такі скандали. Хто домагався українських депутатів та депутаток?
Жителів Бородянки неочікувано змусили купувати проїзний на ліфт. Як люди сприйняли таке ноу-хау – дивіться у новому сюжеті програми "Бандерлоги".
Бандерлоги завітали до депутатів у Верховну Раду, щоб перевірити їхню грамотність. Як депутати писали диктант – дивіться просто зараз.
Бандерлоги помітили особливий зв'язок між Арсенієм Яценюком та Володимиром Гройсманом. Дивіться неймовірну історію кохання між двома українськими прем'єрами.
Дивитись більше