Полювання на "смотрящих"

Бандерлоги

Бандерлоги, надихаючись словами президента, вирішили влаштувати полювання на "смотрящих" по селах Київської області.

"Смотрящі" існують для того, щоб контролювати надходження незаконних прибутків до чиновників топ-рівня. Кому заносили данину ті самі "смотрящі" від Держгеокадастру, які за легендою заважають працювати чиновникам в регіонах? Якщо "смотрящі" дійсно існують, то де їх знайти? Бандерлог Ботан вирушив на пошуки по селах Київської області.

В елітному селі Софіївська Борщагівка сотка землі сягає від 2000$. Цікаво, хто тут "смотрящий". Сільський голова запевняє, що у нього в селі такої людини немає.

Ботан відправився у наступне село – Гореничі. Тут у сільській раді також заявляють – "смотрящого" не було і немає. Вирушаємо до Бучі, можливо, хоч тут буде свій "смотрящий". Заступниця міського голови навіть із переліком посад звірилася – немає "смотрящого".

Як знімають одних "смотрящих" і ставлять на їхні місця інших – дивіться у Бандерлогах на 2+2.

Новини

Всі новини
"Юлін з’їзд", або як на з’їзді партії "Батьківщина" Ботан вбив політичне майбутнє Юлії Тимошенко.
"Балаболи" під куполом – Бандерлоги з’ясували, які обіцянки народних обранців і досі залишилися невиконаними.
Пам’ятаєте історію про те, як київська влада відкрила школу за 200 млн гривень з грибком і пліснявою на стінах?
Скільки обіцянок та навішаної лапши ми чуємо кожні вибори. Брехун на брехуні. За кого не проголосуй – через місяць в екрані сидить товста ряха і щось белькотить про реформи. Тому Бандерлоги створили рубрику "Отвечай за базар".
Західний світ трясе від секс-скандалів за участі відомих зірок та політиків. В Україні теж були такі скандали. Хто домагався українських депутатів та депутаток?
Жителів Бородянки неочікувано змусили купувати проїзний на ліфт. Як люди сприйняли таке ноу-хау – дивіться у новому сюжеті програми "Бандерлоги".
Бандерлоги завітали до депутатів у Верховну Раду, щоб перевірити їхню грамотність. Як депутати писали диктант – дивіться просто зараз.
Бандерлоги помітили особливий зв'язок між Арсенієм Яценюком та Володимиром Гройсманом. Дивіться неймовірну історію кохання між двома українськими прем'єрами.
Дивитись більше