Терористи збираються привселюдно стратити президента США: дивись «Падіння Лондона» на 2+2

Анонси 2+2

У суботу на 2+2 гостросюжетний бойовик з Джерардом Батлером…

Крізь поля битв Другої світової разом з Томом Хенксом та Меттом Деймоном подорожуємо до Лондона, де відомий терорист планує безпрецедентне – привселюдну страту президента США. Звісно, рятувати його буде ніхто інший, як Джерард Батлер зі своїм брутальним шотландським акцентом.

«Врятувати рядового Райана» (1998)

Субота, 27 листопада, о 14:50

У ролях: Том Хенкс, Метт Деймон, Він Дізель, Том Сайзмор, Едвард Бернс.

Групу солдатів на чолі з капітаном Міллером посилають знайти та врятувати рядового Райана. Він – єдиний із чотирьох братів Райанів, кому вдалося вижити, борючись на фронті Другої світової війни. Беручи участь у боях, втрачаючи людей, капітан Міллер та його група знаходять Райана, але той відмовляється кинути товаришів перед важливим боєм.

Loading...

«Падіння Лондона» (2016)

Субота, 27 листопада, о 18:10

У ролях: Джерард Батлер, Аарон Екхарт, Морган Фрімен.

За загадкових обставин гине прем'єр-міністр Великобританії. На похорон збираються керівники західного світу, але під час церемонії на світових лідерів здійснюється замах. Головна ціль терористів – президент США Бенджамін Ешер. Терористи планують привселюдно стратити його, таким чином відомстивши за смерть свого лідера. Проте вони ще не знають, хто захищає президента.

Loading...

«Генеральська дочка» (1999)

Субота, 27 листопада, о 20:05

У ролях: Джон Траволта, Меделін Стоу, Джеймс Кромвелл.

Досвідченому військовому слідчому Полу Бреннеру доручають розслідувати жорстоке вбивство Елізабет, дочки генерала збройних сил США. У ході слідства перед Бреннером та його напарницею відкриваються все жахливіші та шокуючі обставини злочину. Чи зможуть слідчі скласти докупи всі деталі цієї непростої головоломки і вийти на слід убивці.

Дивись кіно на 2+2!

Новини

Всі новини
Дивитись більше