Астронавти планують розпалити Сонце величезною бомбою: дивись «Пекло» на 2+2

Анонси 2+2

Цими вихідними дивись фільм-катастрофу на 2+2…

Сонце згасне і розпалити його можна лише бомбою – таке майбутнє пророкує Денні Бойл та його «Пекло». Спостерігаємо, як екіпаж з Кіліаном Мерфі на чолі вирушає в останню місію до помираючої зірки, а після дивимось фантастичний бойовик «Хижаки», історичну катастрофу «Помпеї» та пригодницький трилер «Слідопит».

 «Пекло» (2007)

Субота, 18 грудня, о 18:20

У ролях: Кіліан Мерфі, Роуз Бірн, Кріс Еванс, Бенедикт Вонг.  

2057 рік. Сонце гине, Земля скута кригою, а людство постає перед лицем вимирання. Остання віра пов'язана з космічним кораблем «Ікар 1», який має скинути колосальну бомбу, аби розпалити зірку. Однак зв'язок з ним зникає на підльоті до Сонця, тож земляни збирають нову команду, яка має з’ясувати долю «Ікара» і завершити його місію.

Loading...

«Хижаки» (2010)

Субота, 18 грудня, о 20:25

У ролях: Едріен Броуді, Тофер Грейс, Алісе Брага, Лоуренс Фішборн.

Група елітних найманців потрапляє в спекотні тропічні джунглі. Вони незнайомі, і не пам’ятають, як тут опинилися. Згодом герої здогадуються, що вони знаходяться не на Землі, а на них відкрили полювання власники цієї планети. Аби вижити, найманцям необхідно знайти космічний корабель і одночасно не стати здобиччю могутніх Хижаків.

 «Помпеї» (2014)

Неділя, 19 грудня, о 18:30

У ролях: Кіт Харрінгтон, Емілі Браунінг, Кіфер Сазерленд, Джаред Харріс, Кері-Енн Мосс.

Раб-гладіатор Майло полюбив дівчину Касію із забезпеченої та благородної родини. Заповітна мрія Майло – стати вільною людиною. Несподівано він дізнається, що кохана має вийти заміж за римського сенатора. Майло не бажає миритися з ситуацією і вирішує добитися кохану. Однак в його плани вмішується стихія – місто Помпеї опиняється посеред катастрофічного виверження вулкану Везувій.

Loading...

«Слідопит» (2007)

Неділя, 19 грудня, о 20:30

У ролях: Карл Урбан, Кленсі Браун, Мун Бладгуд, Расселл Мінс.

Вікінги здійснюють напад на поселення індіанців у Північній Америці, під час якого вождь скандинавів відмовляється від сина через його слабкість і залишає помирати. Хлопчика рятують і виховують індіанці, а згодом він отримує ім’я Привид. Через 15 років вікінги знову нападають і Привид має вибрати між людьми, які його виховали та покликом крові.

Дивись кіно на 2+2!

Новини

Всі новини
Дивитись більше