Які гени стимулюють людей убивати?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Два гени стимулюють у людини агресію та жагу убивати. Найчастіше ці гени проявляються у чоловіків. Хто зі світових диктаторів мав цей ген?

Нелюдська жорстокість притаманна не лише серійним убивцям, але й деспотичним правителям. Їх мозок відрізняється від мозку звичайних людей завдяки генам, або перенесеним психічним розладам. Науковці виявили два гени, які роблять людей такими. Це гени CDH-13 і ген воїна. Перший пов'язаний з імпульсивною поведінкою та вибуховим характером. Може викликати синдром гіперактивності та дефіциту уваги, нервозність та деструктивність у діях. Ген воїна гальмує вироблення дофаміну – гормону щастя. Нестача цього гормону робить людину агресивною з непередбачуваними наслідками. Цей ген активізується, в основному, у чоловіків. У жінок він теж є, але, через їхню природу, проявляється не так сильно. А ще ген воїна спонукає власника, якщо той переживав фізичне або психологічне насильство у дитинстві, вбити іншу людину. Без жодних докорів сумління.

Історія найкривавіших світових убивць

Ті, хто володіє обома цими небезпечними генами, у 13 разів частіше коять особливо тяжкі злочини, на відміну від тих, хто цих генів не має. Кожна 5 людина серед нас є носієм принаймні одного з цих двох генів. Зовні ці люди здаються абсолютно нормальними, але ніколи не знаєш, коли вбивчі гени прокинуться і нароблять шкоди.

Більше неймовірного дивіться у Загубленому Світі на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше