Як використовувати енергію Місяця?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Багато людей планують різноманітні життєві події, спираючись саме на стан Місяця. І часто таке планування стає запорукою успіху.

У тому, що фази Місяця впливають на життя людей, сьогодні вже не сумнівається ніхто. Багато людей планують різноманітні життєві події, спираючись саме на стан супутника Землі. Існує навіть версія, що таке планування найчастіше стає причиною успіху.

Вважається, що стригтися та здійснювати кардинальні зміни в зовнішності та житті варто саме у зростаючу фазу Місяця. Так, наприклад, відомий перукар-самурай Альберто Ольмедо, який стриже клієнтів за допомогою меча, заряджає свої мечі під місячними променями. Чоловік каже, що це змінює не лише зовнішності клієнтів. але й їхні долі. У цьому йому допомагає календар місячної активності.

Як Місяць керує світом

Місяць також впливає на хірургічний скальпель. Лікарі у своїй практиці теж покладаються на місячний календар. Про це не прийнято розповідати, але більшість хірургів відмовляються проводити операції, коли місяць перебуває у повні, адже статистика стверджує: саме у ці дні ризик смерті пацієнта найбільше.

Це може звучати фантастично, але коли Місяць перебуває у фазі зростання, це найсприятливіший час для пошуку скарбів. Золотошукачі по всьому світу здавна користувалися місячним календарем, і, як показує практика, це дієвий метод.

Як використовувати енергію Місяця у своєму житті, розкаже Загублений світ на 2+2! 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше