Вегетаріанство – здоровий спосіб життя чи секта?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Зоозахисники-екстремісти готові піти на все, зокрема на загрози і порушення законів, заради своєї справи. Але що керує людьми, які говорять про права тварин, але забувають про людську повагу?

Медики б’ють на сполох – мода на веганство може заподіяти непоправну шкоду нашому здоров’ю, навіть більше – винищити весь рід людський. Однак, окрім цього існує ще одна загроза: радикально налаштовані вегетаріанці й самі готові знищити будь-кого у боротьбі за захист природи. В тому числі й інших людей. Активісти веганських угруповань не раз вчиняли жорстокі погроми та бійки, нападали та залякували. Звідки такі нелюдські вчинки від тих, хто мав би проповідувати етику ненасилля?

Для нормальної роботи мозку потрібно пальне – його роль грають амінокислоти, які людина отримує з м’ясних продуктів. Якщо їхнє постачання припиняється, мозок перестає адекватно сприймати інформацію. Людина стає вразливою до навіювання, чим охоче користуються секти та терористи. А також лідери веганських угруповань. Доведені майже до божевілля сектанти навіть на задумуються, на скоєння яких вчинків їх штовхають.

Експерти пророкують: характер вегетаріанців ставатиме дедалі агресивнішим з роками. Чому люди, захищаючи тварин, поступово перетворюються на них самі та як не потрапити до веганської секти, розкаже Загублений світ на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше