Суперздібності можна отримати силою думки

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Власне тіло завжди було для людини загадкою. Весь потенціал не розкрито і досі. Леонардо да Вінчі намагався розгадати загадку людського організму. Вчені кажуть, що геній довідався про те, що отримати будь-які надздібності можна лише силою думки.

Відомий малюнок Леонардо да Вінчі Вітрувіанська людина, на ньому зображені дві фігури, одна із яких вписана у квадрат, а інша – у коло. Існує версія, що у цій ілюстрації митець зашифрував ключ до розгадки людських надможливостей. Науковці помітили, за сотні років до винайдення мікроскопа, у своїй ілюстрації Вітрувіанська людина Леонардо символічно зобразив чоловічу і жіночу хромосоми. Більше того, кут перетину кінцівок Вітрувіанської людини у точності повторює кут перетину двох хромосом. Але як син селянина з маленького італійського селища отримав знання, що стали доступні людству лише у 20 столітті?

Тодішня система знань навіть не мала на увазі існування дрібних організмів, з якими так чи інакше пов’язана спадковість людини, її генетична пам’ять і все таке інше.

Антон Лещинський, релігієзнавець

Дослідники розшифрували і записи Леонардо да Вінчі, що супроводжують зображення Вітрувіанської людини. Виявляється, на полях ілюстрації він робив спостереження, щодо функціонування внутрішніх органів людини. Висновок Леонардо був такий: надможливості людського організму залежать від нас самих, бо це всього лише сила думки.

Унікальні здібності набуті силою думки демонстрував світові голландець Мирин Дажо. В середині 20 століття цей чоловік наскрізь проштрикував власне тіло усіма видами холодної зброї, змащені отрутою леза проходили крізь серце та легені не завдаючи Мирину шкоди і навіть не викликаючи кровотечі. Безліч досліджень підтвердили – Дажо не шахраював. Зберігся навіть рентген його тіла, проштрикнутого шпагою. Здатність чоловіка лишатися неушкодженим під час таких травм досі не знайшла пояснення. Сам Дажо говорив, що під час демонстрації своїх надможливостей, він подумки переходив в іншу реальність, де його фізичного тіла ніби не існує. І це робило його невразливим до механічних пошкоджень.

Більше дивіться у сюжеті та у повних випусках Загубленого Світу на 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше