Хто вони, жертви експериментів?

Загублений світ
Поширити в соціальних мережах:

Які жахіття відбуваються у лабораторіях та клініках просто з цікавості?

У намаганні переграти природу, люди ставлять експерименти над братами нашими меншими. Ті ж, хто далекий від наукових проривів, ставить досліди не на тваринах, а на собі.

Експерименти із зовнішністю, мабуть, найпопулярніша розвага сучасного світу. Так, 23-річний Вінні Оу пережив понад сто процедур, аби зовні бути схожим на інопланетянина. Він витратив 50 тисяч доларів на операції.

Фото: Instagram/vinnyohh

Одна з найбільш шокуючих історій пластичної хірургії сталась у Бразилії. Там хлопцеві пересадили обличчя собаки. Лікарі всього світу кажуть, що це нісенітниця, адже хлопець довго не житиме: з часом морда мертвого пса розкладатиметься. Проте бажання бразильця стати схожим на тварину було аж надто сильним.

Проте найвідомішим експериментатором над власною зовнішністю можна вважати Майкла Джексона. За словами колишнього лікаря співака, жорстокий експеримент над королем поп-музики поставив власний батько. Той спеціально вводив малому Майклові гормональні препарати. У підлітковому віці, коли змінюється гормон фон, у хлопців ламається голос. Аби врятувати кар’єру та гроші, батько Майкла вдався до ін’єкцій, а це мало незворотні наслідки на здоров’я кумира мільйонів. Ймовірно, саме це жахливий факт послужив бажанню ставити експерименти над власною зовнішністю.

Та, мабуть, найжорстокіший експеримент за всю історію поставили у Канаді над хлопцем на ім’я Брюс Реймер, бо він не за своєю волею двічі за життя змінив стать. У 1965 році під час операції одному з двох братів-близнюків Реймерів випадково пошкодили статевий орган, і психолог порадив батькам виховувати хлопця як дівчинку.

Медик давно мріяв довести, що статева приналежність закладена не природою, а вихованням. Брюс став для цього ідеальним об’єктом. Його назвали Брендою, а у підлітковому віці почали давати гормональні препарати, аби стимулювати розвиток організму за жіночим типом. Згодом психолог наполіг на новій операції, та Брюс-Бренда навідріз відмовився і перестав їздити до лікаря. Тоді батьки розповіли йому правду.

Зрештою Брюс змінив ім’я на Девід Реймер і пройшов безліч операцій, щоб повернути собі чоловічу стать. Згодом він одружився. Девід намагався повернутися до нормального життя, але психіка була скалічена назавжди. У 2004 році він покінчив життя самогубством.

Більше неймовірного у Загубленому світі на 2+2! 

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше