Жуніор дус Сантос планує повернути собі пояс чемпіона

Жуніор дус Сантос планує повернути собі пояс чемпіона
Поширити в соціальних мережах:

Жуніор дус Сантос, останній боєць, який зумів перемогти чемпіона UFC у важкій вазі Стіпе Міочича, розповів про мотивацію та підготовку до майбутнього поєдинку.

Вже у травні екс-чемпіон буде брати участь у головному бою UFC 211 у Далласі, штат Техас, та почуває себе "більш зрілим", незважаючи на тривалу перерву. Останній раз Жуніор дус Сантос виходив у Октагон рік тому – у квітні 2016 року, коли здобув перемогу над Беном Ротвеллом.

"Я почуваюся добре, я добре тренуюсь і не думаю, що це буде проблемою для мене, – поділився боєць у інтерв'ю для ММА Fighting. – Зараз я відчуваю себе більш дорослим. Я розумію себе краще, тому я можу зосередити всю свою енергію на підготовці. Я приїду за поясом Міочича".

Боротьба за чемпіонський титул – це не єдине, що мотивує бразильського спортсмена перед його поверненням до Октагону. 10 березня у Жуніора дус Сантоса народився первісток, який вже встиг сильно змінити життя свого батька.

"Я почуваюся зовсім, зовсім по-інакшому, – зізнається дус Сантос. – Все змінюється – мої цілі, моє життя. Я тепер не один. У мене є дружина, є син. Тепер усе зовсім по-іншому. Але це добре, це змушує мене працювати, дає більше мотивації. Я почуваюся щасливим. Я й був щасливим, але зараз я ще щасливіший. Я думаю, це позитивно вплине на мої тренування".

Спочатку Жуніор дус Сантос мав зустрітися зі Стефаном Струве ще у лютому, але голландець вибув із травмою. У результаті йому було призначено титульний бій проти Стіпе Міочича. Хоча після двох поразок та втрати титулу у поєдинках проти Кейна Веласкеса ніхто не вірив, що дус Сантос знову отримає такий шанс.

Бразильця рішення UFC не здивувало – останні кілька місяців він чув тільки відмови від інших бійців. "Я думав про це, коли почув, що Стефан Струве має відмінити бій через травму. Багато хлопців відмовлялися битися зі мною, тому я подумав, що, можливо, у UFC дадуть мені титульний бій. Я радий, що так сталося. Це зустріч з одним з кращих бійців важкого дивізіону, я люблю такі виклики, – впевнений боєць. – Мені лише 33. У мене багато часу, щоб продовжувати битися, тому я знав, що зможу повернути шанс битися за титул. Усі хлопці з важкого дивізіону знають, чого я вартий. У мене достатньо вмінь, щоб стати номером один".

Тепер Жуніор дус Сантос планує повторити свій успіх, здобувши перемогу над Стіпе Міочичем вдруге. Бразильський спортсмен очікує, що цього разу поєдинок буде важчим, аніж у 2014 році: "Це був напружений поєдинок. Цей хлопець кращий у дивізіоні, тому я так багато тренуюсь та ставлюсь до цього серйозно. Я багато разів передивлявся наш бій та дивився останні бої Стіпе, щоб вивчити його краще. Він став ще сильнішим, тому, звичайно, я нервуюсь".

А вже 21 квітня о 23:00 глядачі 2+2 зможуть побачити захист чемпіонського поясу одного з кращого бійців UFC у середній вазі  Джона Гендрікса від непередбачуваного ударника Роббі Лоулера. Онлайн трансляція турнірів UFC також доступна на сайті телеканалу 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше