Титульний бій Біспінг – Сен-П’єр наживо на 2+2

Титульний бій Біспінг – Сен-П’єр наживо на 2+2
Поширити в соціальних мережах:

5 листопада о 04:00 на шанувальників змішаних єдиноборств по всьому світу чекають одразу три видовищних титульних поєдинки: Біспінг – Сен-П’єр, Гарбрандт – Діллашоу та Єнджейчик – Намаюнас.

У неділю, 5 листопада у Нью-Йорку (США) відбудеться одна з найяскравіших подій осені у світі змішаних єдиноборств. Турнір UFC 217 здивує фанатів одразу трьома титульними поєдинками. Майкл "Граф" Біспінг захищатиме титул в середній вазі проти легендарного Жоржа Сен-П'єра, Коді Гарбрандт проведе перший захист чемпіонського поясу в найлегшій вазі проти свого заклятого ворога Ті Джея Діллашоу, а непереможена Йоанна Єнджейчик спробує втримати титул у бою з яскравою Роуз Намаюнас.

38-річний Майкл Біспінг зміг стати чемпіоном після посилення антидопінгового контролю. Як зазначає сам Біспінг, більшість яскравих зірок середнього дивізіону "здулись", тому що втратили можливість вживати заборонені речовини. Так, у червні 2016 року він нокаутував Люка Рокхолда і забрав довгоочікуваний пояс. Наразі "Граф" має серію з п’яти перемог та одного успішного захисту титулу. 36-річний Сен-П'єр був чемпіоном протягом майже 6 років та провів 10 успішних захистів, проте канадієць не виходив до Октагону вже довгих 4 роки. Безумовно, бій Біспінг – Сен-П'єр обіцяє стати епічним протистоянням!

Колишні одноклубники Коді Гарбрандт та Ті Джей Діллашоу не приховують взаємної ненависті. Пристрасті вирують не на жарт, а суперники не гребують словесними бійками у ЗМІ. 26-річний Гарбрандт вже за рік після свого дебюту здобув звання чемпіона. 31-річний Діллашоу втратив пояс у січні 2016 року, тож за будь-яких умов спробує повернути його.

30-річна Йоанна Єнджейчик здобула чемпіонський пояс у березні 2015 року. У польки 8 перемог поспіль і вона обіцяє здобути чергову на UFC 217. 25-річна Роуз Намаюнас також вміє проводити ефектні бої та збирається забрати пояс у Єнджейчик.

Дивіться турнір наживо 5 листопада о 05:00 на 2+2.

Трансляції турнірів UFC в Україні коментує спортивний журналіст та оглядач Олег Шмідт. Разом з Олегом у студії 2+2 працюють тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та український боєць ММА Дмитро Солопов.

Трансляції турнірів UFC також будуть доступними на нашому сайті.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше