Макгрегор влаштував скандал під час бою

Макгрегор влаштував скандал під час бою
Поширити в соціальних мережах:

Ірландець накинувся з кулаками на рефері.

Нещодавно в Ірландії пройшов турнір зі змішаних єдиноборств Bellator 187. Подивитися поєдинки прийшов чинний чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор. Та ледь сам не влаштував бійку з суддєю.

Під час поєдинку Чарлі Уорда та Джона Редмонда, Конор Макгрегор стрибнув до "клітки" та почав вітати свого друга з успішно проведеним нокаутом. Рефері спробував змусити Конора залишити ринг, але чемпіону UFC це не сподобалось. Макгрегор кілька разів штовхнув суддю, але охоронці зуміли відтягнути Конора та вчасно зупинити бійку.

Нагадаємо, що в серпні Конор Макгрегор зазнав поразки від американця Флойда Мейвезера-молодшого у боксерському поєдинку. 

Макгрегор vs Мейвезер - найдорожчий бій століття на 2+2. ВІДЕО

Сам боєць офіційно вибичався у соцмережі:

"Я хочу вибачитись за свою поведінку під час боїв у Дубліні. Прагнувши підтримати друга, я дозволив емоціям вийти з-під контролю та вчинив неправильно. Як чемпіон UFC, громадський діяч та зразок для наслідування я повинен дотримуватись високих стандартів.

Рефері Марк Годар намагався змусити непритомного бійця продовжувати бій, навіть незважаючи на побажання тренера. Але боротьба закінчилась.

Я хочу вибачитись перед директором Департаменту спортивного регулювання Майком Мазуллі, перед всіма чиновниками та працівниками заходу, перед Енді Райаном та його бійцем Джоном. Я завжди поважав та поважатиму їх. Також я хочу вибачитись перед своїми фанатами. Я люблю вас усіх.

Я завжди вчився на своїх помилках і цей випадок не стане виключенням".

Макгрегор – Мейвезер: матч-реванш?

Очікувалось, що наступного разу Конор МакГрегор вийде у Октагон 30 грудня 2017 року у бою проти Тоні Фергюсона. Але у UFC прийняли рішення усунути Макгрегора від цього поєдинку. Також наразі вирішується питання щодо позбавлення бійця ліцензії. Про це повідомляє ММАjunkie.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше