Дилема Джона Джонса: титульний бій чи наступна категорія?

Дилема Джона Джонса: титульний бій чи наступна категорія?
Поширити в соціальних мережах:

Президент UFC Дейна Вайт поставив Джона Джонса перед вибором: битися за чемпіонський титул проти Даніеля Корм'є чи провести звичайний поєдинок у категорії.

Вже скоро екс-чемпіон у напівважкій вазі Джон Джонс (22-1 MMA, 16-1 UFC)  має повернутися до Октагону після річного усунення. У 2016 році перед турніром UFC 200, який мав відбутися 9 липня, антидопінгове агентство США усунуло спортсмена від поєдинків на один рік після того, як у тесті Джонса було знайдено заборонені речовини.

Дейна Вайн заявив, що Джонс має право виступити на UFC 214 у поєдинку проти Даніеля Корм'є (19-1 MMA, 8-1 UFC) та повернути собі чемпіонський пояс. Сам Корм'є висловив готовність зустрітися у липні або з Джонсом, або з Джимі Манувою (17-2 MMA, 6-2 UFC). Наразі цей вечір залежить тільки від рішення Джона Джонса.

Що має обрати боєць – очікування та тренування чи прямий шлях до титулу, якого він фактично ніколи не втрачав?

"Я думаю, він повинен просто піти та битися з "Дісі", – переконаний Артем Лобов, ірландський боєць з команди Конора Макгрегора – Тому що ми добре знаємо Джонса. Його можуть знову усунути або з ним станеться ще що-небудь. Він завжди потрапляє у неприємності, тому я дуже хочу побачити цей бій. Я дійсно хочу побачити поєдинок-реванш Корм'є – Джонс".

Американський боєць змішаного стилю, один з десяти кращих у напівлегкому дивізіоні, Каб Свонсон має іншу думку. "Я вважаю, що Джонс повинен піднятися до важкого дивізіону. Він був чемпіоном, він взяв перерву. Я гадаю, у цьому є більше сенсу", – поділився він у інтерв'ю для MMAjunkie.

Ще більше цікавих фактів про бійців дізнавайтеся на UFC на 2+2. Дивіться "номерні" турніри щоп'ятниці о 23:00 на каналі 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше