Дейна Вайт: "Цей бій просто не може не відбутися"

Дейна Вайт: "Цей бій просто не може не відбутися"
Поширити в соціальних мережах:

Цього бажають Флойд Мейвезер-молодший, Конор Макгрегор та, напевно, кожен, хто слідкує за світом MMA. Днями президент UFC Дейна Вайт офіційно підтвердив, що боксерський поєдинок Мейвезера та Макгрегора має відбутися.

"Я думаю, це станеться, – прокоментував ситуацію Дейна Вайт для MMA Fighting. – Звичайно, буде складно. Багато людей задіяні у цьому, а це завжди робить справу ще складнішою. З іншого боку, залучено надто багато грошей. Цей бій просто не може не відбутися".

Незважаючи на це, багато моментів залишаються нез'ясованими. Це не просто угода двох чоловіків. Макгрегор зв'язаний контрактом з UFC, тому UFC також матиме свою вигоду – рекламу або гроші, або ж і те, й інше одразу.

За своє повернення Мейвезер очікує отримати щонайменше сто мільйонів, зухвалий ірландець Конор Макгрегор навряд чи розраховує на менші суми. Окрім того, неможливо обійтись без залучення спортивної комісії, яка все ще вагається, чи можна вважати законним поєдинок між легендою боксу та бійцем UFC. У активі Флойда Мейвезера – 49 боїв, з них – жодної поразки. Конор Макгрегор, у свою чергу, являється чинним чемпіоном у легкій вазі та екс-чемпіоном у напівлегкій вазі, але у боксі він аматор.

"Конор Макгрегор великий. Йому 27, він на вершині своєї кар'єри, - переконаний президент UFC. – Флойду вже 40. У нього завжди були проблеми з лівшами. Конор лівша. І Конор б'є дуже сильно. Коли він б'є, суперник не піднімається. У Флойда не вийде нокаутувати його, це точно. Я не кажу, що Макгрегор виграє у цьому поєдинку, але немає сумнівів, що він буде цікавим".

А вже у ніч з 8 на 9 квітня  на 2+2 відбудеться пряма трансляція "номерного" турніру зі змішаних єдиноборств UFC 210 - видовищної боротьби легенд напівважкого дивізіону Даніеля Корм'є та Ентоні Джонсона.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше