Даніель Корм'є впевнений у своїй перемозі: "Ми це вже бачили багато разів"

Даніель Корм'є впевнений у своїй перемозі: "Ми це вже бачили багато разів"
Поширити в соціальних мережах:

В очікуванні турніру UFC 210 Даніель Корм'є пообіцяв з легкістю перемогти свого суперника Ентоні Джонсона.

"ДіСі" має привід вихвалятися майбутньою перемогою у поєдинку Корм'є – Джонсон: у травні 2015 року йому вже вдалося завдати нищівної поразки Ентоні Джонсону та здобути титул чемпіона у напівважкій вазі, який боєць утримує до цього часу. І хоча Джонсон сильно прогресував у техніці під керівництвом тренера Ніла Мелансона, а також здобув три перемоги поспіль у боях проти Джімі Мануви, Райана Бейдера та Гловера Тейшейри, Корм'є переконаний, що подібна розв'язка неминуча, коли суперники зустрінуться знову 8 квітня під час турніру UFC 210.

"Так, я впевнений, що він здасться.  Ми бачили це вже багато разів. Можливо, це жорстоко, але це правда. Я кажу правду і я не побоюся сказати це у обличчя Ентоні Джонсону", - повідомив Даніель Корм'є у своєму інтерв'ю для MMA Fighting.

Бій Корм'є та Джонсона мав відбутися ще у грудні під час UFC 206, але був скасований через травму Даніеля Корм'є. Тим не менш, цей матч-реванш все ж таки має відбутися та стати визначною подією у напівважкій категорії.

Окрім того Джонсон пообіцяв помститися та нокаутувати Даніеля Корм'є.

"Правду кажучи, це звучить так само, як і минулого разу. Перед боєм Джонсон сказав: "Я з легкістю нокаутую тебе".  Добре, я запитав тоді: "А що, як у тебе це не вийде? Що, як твій кращий удар не зупинить мене, що тоді?". І ми побачили, що сталось, – відверто каже Корм'є. – Люди можуть вірити в усе, що завгодно. Я люблю Майка Тайсона. Я був його фанатом, як усі інші, але коли хтось сміливо витримував його натиск, він був вже не таким гарним. Так само і Ентоні Джонсон. Він хоче залякати, хоче збити з пантелику. Але він не нокаутує мене".

А вже цієї п'ятниці, 17 лютого, на 2+2 о 23:00 на глядачів очікують видовищні бої Даніеля Корм'є та Жозе Алдо. Онлайн трансляція турнірів UFC також доступна на сайті телеканалу 2+2.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше