18 серпня 2+2 покаже чемпіонський бій Жозе Алдо

18 серпня 2+2 покаже чемпіонський бій Жозе Алдо
Поширити в соціальних мережах:

У п’ятницю, 18 серпня, телеканал 2+2 покаже турнір зі змішаних єдиноборств UFC 212. У Восьмикутнику чинний чемпіон у напівлегкій вазі Жозе Алдо захищатиме титул проти головного претендента Макса Холловея.

Найочікуванішою подією турніру UFC-212 став поєдинок лідерів напівлегкого дивізіону бразильця Жозе Алдо та американця Макса Холловейя. Після того, як зухвалого Конора Макгрегора позбавили титулу, Алдо отримав чемпіонський пояс без бою. 30-річний бразилець матиме шанс довести, що нокаут на 13 секунді від "Короля Дубліна" був випадковістю, і нарешті повернути собі статус беззаперечного чемпіона.

Переможна серія його суперника Макса Холловея нараховує 10 успішних боїв, але Алдо не вважає гавайця небезпечним. "Я думаю, що Холловей не боровся з найсильнішими бійцями у дивізіон, – сказав Жозе Алдо. – Якщо ви подивитесь на його суперників, то побачите, що вони не на вершині. Його бої з кращими опонентами завжди були жорсткими, тривали 3 раунди і закінчувались роздільним суддівським рішенням. Тут справа не у переможній серії, а в рівні його конкурентів".

Турнір UFC-212 відбувся у Ріо-де-Жанейро. Показ бійцівського поєдинку розпочнеться у п’ятницю, о 23:00, на телеканалі 2+2.

Турніри UFC в Україні коментують спортивний журналіст Олег Шмідт, тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та український боєць ММА Дмитро Солопов.

Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше