08 00
Сніданок online
Програма
10 00
Помста природи Помста природи
Помста природи
Програма

Навіщо і чому нам мстить природа Який збиток від стихії, як людям вдається пережити катаклізми Про це та про багато іншого зі світу природних аномалій ви дізнаєтесь із циклу передач  Помста природи .

10 30
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 15
Х/ф Міцний горішок
Фільм

Поліцейського Джона Макклейна випадково занесло в один з суперсучасних хмарочосів Лос-Анджелеса. Але він припав як не можна до речі. Два десятки озброєних і готових на все терористів захоплюють хмарочос. Вони беруть в заручники відвідувачів, серед яких дружина Макклейна. Поліція безсила, ФБР тільки розводить руками. Тепер життя заручників залежить від Макклейна.

14 45
Х/ф Міцний горішок-2
Фільм

Джон Макклейн прибуває в аеропорт Вашингтона, щоб зустріти дружину. Незабаром будівлю захоплює банда озброєних найманців, метою яких є звільнення дуже впливового наркобарона, якого повинні привести в США для суду. Через події, літак, в якому знаходиться дружина Джона, не може приземлитися, а палива у нього недостатньо, щоб здійснити посадку в іншому аеропорту. Макклейну не залишається нічого іншого, як вступити в протистояння з бандитами ...

16 55
Х/ф Міцний горішок-3
Фільм

За довгі роки роботи в поліції Джон МакКлейн нажив собі чимало ворогів. Одного разу в рідному для Джона Нью-Йорку відбувається серія вибухів, в результаті яких гинуть невинні люди. За скоєні теракти бере на себе відповідальність такий собі Саймон. Він зв'язується з Джоном і втягує його в небезпечну гру, за правилами якої МакКлейн повинен відшукати місця майбутніх вибухів і знешкодити знайдені бомби, щоб не допустити нових жертв.

19 10
Х/ф Міцний горішок-4
Фільм

Минуло багато років, і терористи вирішили відійти від перевірених методів ведення бойових дій проти людства. Цього разу під їхнім прицілом комп'ютерні мережі. Вони давно зрозуміли, наскільки світ став залежним від інтернет-ресурсів і як просто нанести по ним удар. Але лиходіям не пощастило, вони вплутують в свої брудні справи сім'ю Джона МакКлейна. Той вже давно у відставці, але заради рідних береться за зброю ...

21 30
Х/ф Міцний горішок: Хороший день, аби померти
Фільм

Колишній поліцейський Джон МакКлейн не раз рятував життя інших людей, при цьому він встиг завести сім'ю і виростити двох дітей. Тепер йому доведеться врятувати свого сина, який, поїхавши до Москви, потрапляє в дуже заплутану і небезпечну справу, з якою пов'язані чиновники і кримінальні авторитети.

23 20
Х/ф Посилка
Фільм

Кур’єр з прізвиськом «Німець» повинен доставити таємничу посилку місцевому кримінальному авторитету. Задача ускладняються, коли про це дізнаються гангстери. З цього моменту починається смертельна гра, переможцем якої стане лиш один з них..

01 05
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

02 40
Найкраще
Програма

Найкраще

02 45
Інформаційний марафон «Єдині новини»
Програма

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше