06 15
Т/с Ментівські війни. Харків-2
Серіал

Керівник карного розшуку Андрій Гордієнко втрачає посаду та стає звичайним оперативником, а його колишні підлеглі Богдан Харченко і Дмитро Воронов залишають службу, не витримавши тиску з боку колег-корупціонерів та «перевертнів у погонах». Справжні друзі об’єднаються знову, аби продовжити боротьбу та дати вирішальний бій тим, хто розпочав підступну і нечесну гру.

10 10
Х/ф Довга ніч
фильм

Після проведення операції Інтерполу в Італії Майкл відвідує корпоративну вечірку. Під час святкування півсотні гостей раптово опиняються у заручниках у групи озброєних людей. Вони вимагають викуп у 150 мільйонів доларів.

11 55
Х/ф Ікар
Фільм

Едвард Дженн, у кримінальному світі відомий, як Ікарус, у звичайному житті – успішний підприємниць та люблячий батько. Однак, і у таких людей, як він, є власні скелети у шафі, і переходити дорогу такій людині, - прирікати себе на вірну гибель.

13 45
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Гроші Гроші
Гроші
Програма

В кожному випуску журналісти виявляють, як працюють найгучніші шахрайські схеми в Україні. Заради якісного розслідування вони йдуть на все, потрапляючи у вир маніпуляцій в різних сферах. Від них не сховається ніщо: ні корупційні схеми, ні відмивання грошей, ні квартирні крадіжки. Для цього вони працюють "під прикриттям", використовують архівні записи та навіть змінюють професію.

20 20
Т/с Звонар Т/с Звонар
Т/с Звонар
Серіал

Винахідливий, веселий, а іноді нахабний опер Антон Звонцов веде офіційні розслідування і водночас вирішує справи клієнтів, які не бажають звертатися до правоохоронних органів. Удача відвернеться від опера, коли в відділ прийде новий керівник, а в місті з'явиться особистий ворог Звонцова - жорстокий маніяк.

22 15
Х/ф Перевізник-2
Фільм

Колишній спецназівець Френк Мартін осів на березі Середземного моря. Старий друг просить Френка попрацювати місяць водієм у родині Біллінгс. Якось синочка Біллінгса викрадають наркодилери. Френкові доводиться згадати минуле, щоб повернути хлопчика.

00 10
Т/с CSI: Місце злочину Т/с CSI: Місце злочину
Т/с CSI: Місце злочину
Серіал

Лас-Вегас – місто, яке по праву вважається центром грального бізнесу, заборонених задоволень і розваг, де будь-який злочинець може уникнути покарання. Коли офіційне слідство заходить у глухий кут, в гру вступають кращі експерти на чолі з капітаном Гріссомом. Вони розкривають справи, чіпляючись за найдрібніші докази і використовуючи в розслідуваннях сучасні технології.

03 05
Т/с Рекс-2
Серіал

Відомий поліцейський пес повертається на службу, але цього разу в Італії. Його напарник, відважний інспектор Марко Терцані багато років пропрацював під прикриттям в банді накоторговців. Одного разу Марко врятував життя Рексу, тепер пес і коп – найкращі друзі-напарники, яким доведеться розкрити найзаплутаніші та найнебезпечніші злочини.

03 50
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше