06 00
Шалені перегони Шалені перегони
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

11 10
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 15
Х/ф Загадки Сфінкса
Фільм

Керін Перрі вважала свого батька тихим домосідом, поки їй не стали відомі обставини загибелі її діда. Його смерть виявилася нерозривно пов'язано з міфічною істотою, що зберігає давні секрети Єгипту - Сфінксом. Озброївшись усім необхідним, Керін з батьком відправляються в Каїр, щоб розшифрувати сім смертельних загадок Сфінкса.

15 10
Х/ф Бронежилет
Фільм

Кар'єра охоронця зі стажем, як і його життя, розвалюється як мозаїка. Щоб якось все виправити він підписується на одне сумнівне діло: стає охоронцем однієї суперважливої персони. Все б нічого, якби ця персона не була кілером, за яким почалася погоня.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше