06 00
Помста природи Помста природи
Помста природи
Програма

Навіщо і чому нам мстить природа Який збиток від стихії, як людям вдається пережити катаклізми Про це та про багато іншого зі світу природних аномалій ви дізнаєтесь із циклу передач  Помста природи .

08 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 00
Х/ф Слідопит
Фільм

10 років тому під час відпочинку в Італії дружину і дочку Ейдена Хаканссона жорстоко вбили. Через роки з ним зв'язується місцевий детектив, який знову відкрив справу його сім'ї і дізнався нові факти про трагедію. Ейден відправляється в Італію, але знаходить детектива мертвим. Хаканссон повинен розплутати злочинну павутину, щоб з'ясувати, що насправді сталося з його рідними.

14 50
Х/ф Врятування рядового Райана
Фільм

Групу солдатів на чолі з капітаном Міллером посилають знайти та врятувати рядового Райана. Він – єдиний із чотирьох братів Райанів, кому вдалося вижити, борючись на фронті Другої світової війни. Беручи участь у боях, втрачаючи людей, капітан Міллер та його група знаходять Райана, але той відмовляється кинути товаришів перед важливим боєм.

18 10
Х/ф Падіння Лондона
Фільм

За загадкових обставин гине прем'єр-міністр Великобританії. На похорон збираються керівники західного світу, але під час церемонії на світових лідерів здійснюється замах. Під загрозою майбутнє планети. Хто зможе запобігти катастрофі

20 05
Х/ф Генеральська дочка
Фільм

Досвідченому військовому слідчому Полу Бреннеру доручають розслідувати жорстке вбивство Елізабет, дочки генерала збройних сил США. У ході слідства перед Беннером та його напарницею відкриваються все жахливіші та шокуючі обставини злочину. Чи зможуть слідчі скласти докупи всі деталі цієї непростої головоломки і вийти на слід убивці

22 20
Х/ф Еверлі
Фільм

Дівчині на ім'я Еверлі доводиться протистояти кілерам, посланим босом мафії. Воюючи за свою сім'ю, вона покаже, на що здатна.

00 10
Х/ф Самоволка-72
Фільм

Морський піхотинець Конрад Міллер справжній професіонал і майстер бойових мистецтв. Він живе спокійним життям разом зі своєю коханою дівчиною.

01 55
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

03 00
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

05 15
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше