06 00
Шалені перегони Шалені перегони
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

09 10
Х/ф Халк
Фільм

Під час експерименту вчений Брюс Беннер отримує велику дозу опромінення і перетворюється на Халка – монстра з неймовірною нелюдською силою. Щоб не потрапити до рук військових, він змушений бігти через всю країну. Але переховуватися буде складніше, коли Халк закохається в доньку свого головного ворога – генерала Россі.

12 00
Т/с Опер за викликом Т/с Опер за викликом
Т/с Опер за викликом
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

15 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Х/ф Чорна вода
Фільм

Скот Вілер - агент під прикриттям, який присвятив своє життя роботі на благо держави. Одного разу він приходить до тями в абсолютно незнайомому місці і дізнається від сусіда, що знаходиться в засекреченій в'язниці, вибратися з якої просто не реально, оскільки знаходиться вона посеред океану. Агента звинувачують в зраді. Тепер Скоту необхідно знайти тих, хто підставив його, а також спробувати вибратися на свободу.

21 25
Х/ф Універсальний солдат
Фільм

Два солдати-суперники, що загинули у В'єтнамі, повертаються до життя в ході надсекретного військового експерименту. Вони перетворилися на універсальних солдатів — практично невразливих та безстрашних, ідеальних машин для виконання спеціальних операцій.

23 25
Х/ф Крейсер
Фільм

Під час Другої світової війни важкий крейсер Індіанаполіс доставляє на американську військову базу на острові Тініан частини атомної бомби Малюк, яка призначалася для бомбардування Хіросіми. На зворотному шляху корабель тоне. Команда крейсера в очікуванні допомоги змушена виживати в морі під палючим сонцем, відбиваючи напади акул.

03 10
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

03 45
Помста природи Помста природи
Помста природи
Програма

Навіщо і чому нам мстить природа Який збиток від стихії, як людям вдається пережити катаклізми Про це та про багато іншого зі світу природних аномалій ви дізнаєтесь із циклу передач  Помста природи .

04 15
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 15
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше