06 00
Шалені перегони Шалені перегони
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

08 20
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 20
Х/ф Перевізник-2
Фільм

Колишній спецназівець Френк Мартін осів на березі Середземного моря. Старий друг просить Френка попрацювати місяць водієм у родині Біллінгс. Якось синочка Біллінгса викрадають наркодилери. Френкові доводиться згадати минуле, щоб повернути хлопчика.

15 20
Х/ф Втеча
Фільм

Професійний зломщик сейфів Док МакКкой потрапляє за грати. Щоб звільнити «ведмежатника», його дружина Керол дає згоду на небезпечні відносини з продажним інспектором Джеком Беньоном.

17 50
Х/ф Заручниця-3
Фільм

Браян Міллс – колишній урядовий агент, який не раз виходив з найскладніших ситуацій. Залишивши своє бойове минуле, він намагається вести мирне життя, але одного разу йому знову доводиться взятись за зброю. Невідомі вбивають його колишню дружину і роблять все так, щоб головним підозрюваним у цьому злочині став саме Браян. Йому доведеться зробити все можливе, щоб знайти справжнього вбивцю.

19 55
Х/ф Повітряний маршал
Фільм

Під час польоту Білл Маркс, повітряний маршал, отримує повідомлення з погрозами від маніяка-терориста. Злочинець прорахував всі ходи і зробив так, аби у терорі звинуватили спецагента. Тепер Маркс – головна ціль спецслужб США. Йому залишається лише одне: вирахувати та знешкодити злочинця, врятувати пасажирів і свою кохану…

22 00
Х/ф Придорожній заклад
Фільм

Далтон - легендарний вибивала, який прибуває в Джаспер з певною метою: відновити порядок в небезпечному барі «Подвійна порція». У той час, як він рятує бар від головорізів, хуліганів і найманих убивць, міцнішає гнів їхнього роботодавця - відомого рекетира Бреда Уеслі.

00 15
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

01 15
Т/с Карпатський рейнджер Т/с Карпатський рейнджер
Т/с Карпатський рейнджер
Серіал

Карпатський рейнджер – це детективний серіал про чесного, принципового та відданого своїй справі сержанта канадської кінної поліції українського походження Пола Гордійчака, який прибуває до Західної України в якості інструктора програми «Український шериф».Після завершення навчання він опиняється в центрі страшних подій – кілер, який повинен його вбити, випадково потрапляє в майбутнього шерифа містечка Нагура…У Гордійчака не залишається вибору, окрім прийняття пропозиції і тимчасово стати шерифом, або знайти вбивцю. Та зовсім скоро канадець розуміє, що спокійне і мальовниче містечко біля підніжжя Карпат є справжнім осередком злочинності. Протистояти «дикому Заходу» України рейнджер буде разом з напарником Степаном.

02 10
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

04 50
Найкраще
Програма

Найкраще

04 55
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше