06 10
Х/ф Макс Пейн
Фільм

Макс Пейн працює співробітником Управління по боротьбі з наркотиками. У нього є все: любляча дружина, дитина, чудова робота. Але в один день якийсь психопат вбиває його сім'ю. Тепер у Макса є лише одна мета – знайти вбивцю і помститися. Однак Макса несправедливо звинувачують у вбивстві і відкривають на нього справжнє полювання. У цій ситуації Максу вже нічого втрачати, і він сповнений рішучості йти до кінця.

08 10
Х/ф Вціліла Х/ф Вціліла
Х/ф Вціліла
Фільм

 На співробітницю Держдепартаменту США покладено секретну місію.. Вона вирушає до Лондона, де їй належить зупинити проникнення терористів в її країну. Однак щось пішло не так. В ході виконання місії, дівчина сама виявилася головною підозрюваною. Її звинувачують у злочині, за який є тільки одне покарання - смертна кара.

10 00
Т/с Мисливці за реліквіями
Серіал

Трійця вірних своїй справі друзів – керівник карного розшуку Харківського ГУВС Андрій Гордієнко, Богдан Харченко та Дмитро Воронов щодня приймають виклики кримінального світу: заплутані вбивства, озброєні напади, підлість у лавах силовиків та смертельно небезпечні завдання. Коли мішенню бандитів стають близькі люди, героям стає складніше уникати помилок…

11 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Спорт Тайм
Програма
19 30
Х/ф Планета мавп
Фільм

Астронавт Лео Девідсон на гігантській космічній станції навчає мавп управлінню літальними апаратами. Несподівано, один з його учнів втрачає контроль над апаратом і його уносить в один з просторово-часових тунелів. Лео тут же кидається на допомогу, однак його спіткає та ж доля. Лео робить стрибок у часі і опиняється на невідомій планеті, де править цивілізація войовничих мавп. Він потрапляє до них у полон і тепер усіма силами намагається відстояти права людей на свободу.

21 55
Х/ф Повстання планети мавп
Фільм

Вілл Родман – вчений, що займається розробкою ліків від хвороби Альцгеймера, від якої страждає його батько. Свої досліди він ставить на приматах, і одного разу помічає, що завдяки його лікам їхній інтелект постійно зростає. Він бере до себе додому одного зі своїх піддослідних. Але приходить час, коли розвиток його інтелекту призводить до жахливих наслідків. Він піднімає повстання мавп проти людства.

00 00
Х/ф Слід смерті
Фільм

Плани бувалого гангстера Бена Арчера піти на відпочинок раптово зриваються, коли його дружина вирішує на час дати притулок юній втікачці з Азії. Арчери не підозрюють, що Кім - дочка боса китайської тріади Сун Куана, на пошуки якої він кинув своїх головорізів.

02 50
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

03 15
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

04 55
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше