06 00
Шалені перегони 2018
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

07 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 00
Х/ф Kingsman: Таємна служба
Фільм

Еггсі відслужив в корпусі морської піхоти. Незважаючи на свій досвід і чудові здібності, він ступає на слизьку доріжку і постійно порушує закон. Але знайомство з Гаррі Хартом, боржником його батька і секретним агентом, повністю змінює життя хлопця.

15 25
Х/ф Kingsman: Золоте кільце
Фільм

Після того, як невідомі руйнують штаб-квартиру шпигунської організації «Kingsman», агенти Еггсі і Мерлін звертаються за допомогою до своїх колег з США. Разом їм доведеться знайти і зупинити хитрих злочинців, які планують знищити людство.

18 15
Х/ф Літак президента
Фільм

Літак з президентом США, його сім’єю та представниками Білого дому повертається додому з переговорів у Москві. Несподівано рейс захоплюють терористи. Вони вимагають виконати їхні умови, інакше в небезпеці може опинитися не тільки близьке оточення президента, а й майбутнє цілого людства...

20 50
Х/ф Багряні ріки
Фільм

У престижному коледжі в Альпах сталося жорстоке вбивство. Один із найкращих комісарів місцевої поліції П’єр Н’єманс береться за це розслідування. В той же час, неподалік правоохоронці знаходять осквернену могилу юної дівчинки. Справу передають молодому детективу Максу Керкер’яну. Поліцейським потрібно об’єднати зусилля, аби знайти злочинця.

22 55
Х/ф Ронін
Фільм

Групі професіоналів – колишніх спеціальних агентів провідних спецслужб світу –доведеться виконати рядове завдання, а саме викрадення кейса з секретними документами. Однак це ж завдання отримують і їхні колишні колеги, які стали конкурентами. Виконати його стає можливим або вступивши з ними в криваву смертельну сутичку, або вступивши в немислимий раніше союз, якому заважають багаторічні стереотипи і звички до недовіри.

01 30
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

04 50
Найкраще
Програма

Найкраще

04 55
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати

Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності…

Несподіваний археологічний сюрприз: у Хорватії в одному місці знайшли два стародавніх шоломи різних століть
Читати більше