06 00
Шалені перегони 2018
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

06 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

10 55
Т/с Перевізник
Серіал

Колишній співробітник спецпідрозділу Френк Мартін, відомий також як Перевізник, відходить від справ і влаштовується водієм у заможну сім'ю. Але агенту доведеться повернутися до розслідувань, адже одного з членів сім'ї викрадають невідомі.

13 55
Х/ф Гарячі голови
Фільм

Щасливчик Харлі – майстер пілотування, котрого чекає найскладніша військова операція.

15 40
Х/ф Гарячі голови-2
Фільм

Льотчик Топпер Харлі покинув службу і живе в далекому буддистському монастирі, де віднаходить гармонію всередині себе.

17 30
Х/ф Вціліла Х/ф Вціліла
Х/ф Вціліла
Фільм

 На співробітницю Держдепартаменту США покладено секретну місію.. Вона вирушає до Лондона, де їй належить зупинити проникнення терористів в її країну. Однак щось пішло не так. В ході виконання місії, дівчина сама виявилася головною підозрюваною. Її звинувачують у злочині, за який є тільки одне покарання - смертна кара.

19 25
8 тур ЧУ з футболу Динамо-Олександрія
Матч
21 25
Х/ф Шакал
Фільм

Була проведена спільна операція ФБР і МВС із затримання брата великого російського злочинця на прізвисько Терек. Але під час затримання він був убитий, після чого його брат має намір помститися і наймає таємничого вбивцю на прізвисько Шакал, який негайно починає готуватися до операції. Але спецагентам стає відомо, що буде вироблено замах на директора ФБР Дональда Брауна. Починається операція по затриманню Шакала. ФБР з'ясовує через старі архіви, що лише 6 чоловік знають кілера в обличчя, але четверо з них вже мертві. ФБР вдається вийти на бойовика ІРА, Деклана Малкуіна, який знає як виглядає вбивця і згоден допомогти владі, так як у нього є власні давні рахунки з Шакалом.

00 00
Х/ф Міцний горішок-4
Фільм

Минуло багато років, і терористи вирішили відійти від перевірених методів ведення бойових дій проти людства. Цього разу під їхнім прицілом комп'ютерні мережі. Вони давно зрозуміли, наскільки світ став залежним від інтернет-ресурсів і як просто нанести по ним удар. Але лиходіям не пощастило, вони вплутують в свої брудні справи сім'ю Джона МакКлейна. Той вже давно у відставці, але заради рідних береться за зброю ...

02 25
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

04 05
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше