06 15
Х/ф Міцний горішок-4
Фільм

Минуло багато років, і терористи вирішили відійти від перевірених методів ведення бойових дій проти людства. Цього разу під їхнім прицілом комп'ютерні мережі. Вони давно зрозуміли, наскільки світ став залежним від інтернет-ресурсів і як просто нанести по ним удар. Але лиходіям не пощастило, вони вплутують в свої брудні справи сім'ю Джона МакКлейна. Той вже давно у відставці, але заради рідних береться за зброю ...

08 55
Х/ф Міцний горішок: Хороший день, аби померти
Фільм

Колишній поліцейський Джон МакКлейн не раз рятував життя інших людей, при цьому він встиг завести сім'ю і виростити двох дітей. Тепер йому доведеться врятувати свого сина, який, поїхавши до Москви, потрапляє в дуже заплутану і небезпечну справу, з якою пов'язані чиновники і кримінальні авторитети.

10 50
Т/с Мисливці за реліквіями
Серіал

Трійця вірних своїй справі друзів – керівник карного розшуку Харківського ГУВС Андрій Гордієнко, Богдан Харченко та Дмитро Воронов щодня приймають виклики кримінального світу: заплутані вбивства, озброєні напади, підлість у лавах силовиків та смертельно небезпечні завдання. Коли мішенню бандитів стають близькі люди, героям стає складніше уникати помилок…

12 45
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Спорт Тайм
Програма
19 30
Х/ф Kingsman: Таємна служба
Фільм

Еггсі відслужив в корпусі морської піхоти. Незважаючи на свій досвід і чудові здібності, він ступає на слизьку доріжку і постійно порушує закон. Але знайомство з Гаррі Хартом, боржником його батька і секретним агентом, повністю змінює життя хлопця.

22 00
Х/ф Kingsman: Золоте кільце
Фільм

Після того, як невідомі руйнують штаб-квартиру шпигунської організації «Kingsman», агенти Еггсі і Мерлін звертаються за допомогою до своїх колег з США. Разом їм доведеться знайти і зупинити хитрих злочинців, які планують знищити людство.

00 50
Х/ф Міцний горішок-3
Фільм

За довгі роки роботи в поліції Джон МакКлейн нажив собі чимало ворогів. Одного разу в рідному для Джона Нью-Йорку відбувається серія вибухів, в результаті яких гинуть невинні люди. За скоєні теракти бере на себе відповідальність такий собі Саймон. Він зв'язується з Джоном і втягує його в небезпечну гру, за правилами якої МакКлейн повинен відшукати місця майбутніх вибухів і знешкодити знайдені бомби, щоб не допустити нових жертв.

04 00
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

04 25
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

04 55
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше