06 30
Т/с Опер за викликом-4 Т/с Опер за викликом-4
Т/с Опер за викликом-4
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

10 25
Х/ф Розплата
Фільм

Колишній учасник кримінального синдикату клянеться помститися своїм босам після відбуття 22-річного терміну у в'язниці за злочин, якого він не скоював. Єдине, що може відволікти його від зловісного плану помсти, це відносини з сином, які йому вдалося відновити.

12 25
Х/ф Повітряна в`язниця
Фільм

Повітряна в'язниця - підрозділ поліції США, що перевозить особливо небезпечних злочинців. Одним з цих рейсів додому повертається Кемерон По, звільнений з в'язниці після 8 років ув'язнення. Він так довго чекав цього і ніщо не повинно зупинити його на шляху додому ...

14 50
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

16 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Спорт Тайм
Програма
19 30
Гроші Гроші
Гроші
Програма

В кожному випуску журналісти виявляють, як працюють найгучніші шахрайські схеми в Україні. Заради якісного розслідування вони йдуть на все, потрапляючи у вир маніпуляцій в різних сферах. Від них не сховається ніщо: ні корупційні схеми, ні відмивання грошей, ні квартирні крадіжки. Для цього вони працюють "під прикриттям", використовують архівні записи та навіть змінюють професію.

20 25
Т/с Плут Т/с Плут
Т/с Плут
Серіал

Кмітливий сміливець і безстрашний колишній злочинець на прізвисько Плут, переживши втрату близьких, бандитську юність і роки в тюрмі, в один момент змінює свою долю. Разом з товаришем Андрієм, який тепер працює керівником РВВС, він провертає зухвалу аферу і стає «оперативником Станіславом Бойко» – їх спільним другом, який рік тому загинув. Нові документи, чуже ім'я і вперше в житті законна робота – у Плута є все, щоб почати життя з чистого аркуша…

21 35
Прем’єра! Т/с Козирне місце Прем’єра! Т/с Козирне місце
Прем’єра! Т/с Козирне місце
Серіал

Капітана поліції Сергія Коваля зі спального та одного з «найскладніших» районів міста переводять на «козирне місце» — в елітне Центральне відділення поліції. Там відбуваються резонансні злочини, колеги їздять на дорогих машинах, а фігуранти справ — найбільші гравці кримінального світу. Коваль відмовляється працювати за новими правилами і стає «білою вороною» серед колег. Але з часом все стає зрозуміло, що тільки Коваль, зі своїми жорсткими методами і принципами, може зловити таємничого кілера, який тримає місто в страху.

22 20
Т/с CSI: Місце злочину Т/с CSI: Місце злочину
Т/с CSI: Місце злочину
Серіал

Лас-Вегас – місто, яке по праву вважається центром грального бізнесу, заборонених задоволень і розваг, де будь-який злочинець може уникнути покарання. Коли офіційне слідство заходить у глухий кут, в гру вступають кращі експерти на чолі з капітаном Гріссомом. Вони розкривають справи, чіпляючись за найдрібніші докази і використовуючи в розслідуваннях сучасні технології.

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше