06 00
Шалені перегони 2018
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

08 40
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 45
Т/с Перевізник
Серіал

Колишній співробітник спецпідрозділу Френк Мартін, відомий також як Перевізник, відходить від справ і влаштовується водієм у заможну сім'ю. Але агенту доведеться повернутися до розслідувань, адже одного з членів сім'ї викрадають невідомі.

15 45
Х/ф Облога
Фільм

У Нью-Йорку проходить серія терактів. Спецагент ФБР Ентоні Хаббард щосили намагається зупинити хвилю насильства. З ним починає співпрацювати агент ЦРУ Еліз Крафт, фахівець з країн арабського світу, яка очевидно знає більше, ніж говорить. Долаючи неприязнь і забувши про ворожнечу двох організацій, Хаббард намагається об'єднати зусилля заради успіху справи.

18 00
Х/ф Розплата
Фільм

Колишній учасник кримінального синдикату клянеться помститися своїм босам після відбуття 22-річного терміну у в'язниці за злочин, якого він не скоював. Єдине, що може відволікти його від зловісного плану помсти, це відносини з сином, які йому вдалося відновити.

20 00
Х/ф Повітряна в`язниця
Фільм

Повітряна в'язниця - підрозділ поліції США, що перевозить особливо небезпечних злочинців. Одним з цих рейсів додому повертається Кемерон По, звільнений з в'язниці після 8 років ув'язнення. Він так довго чекав цього і ніщо не повинно зупинити його на шляху додому ...

22 10
Х/ф Фар Край
Фільм

Доля закидає Джека Карвера на красивий і на перший погляд мирний острів в тропіках. Але виявляється, на цьому маленькому клаптику землі є кілька надсекретних лабораторій, які служать для генетичних експериментів. Там злий геній, професор-медик, ставить досліди на людях, намагаючись створити новий вид людини, потужного мутанта. Джеку доведеться вплутатися в нерівне протистояння, якщо він хоче врятувати своє життя.

00 00
Помста природи Помста природи
Помста природи
Програма

Навіщо і чому нам мстить природа Який збиток від стихії, як людям вдається пережити катаклізми Про це та про багато іншого зі світу природних аномалій ви дізнаєтесь із циклу передач  Помста природи .

03 20
Т/с Зустрічна смуга
Серіал

У наш час автомобілі – невід'ємна частина життя. У світі є мільйони водіїв і пасажирів, і в кожного – своя історія з несподіваними, часто небезпечними поворотами. Саме такі гостросюжетні історії з життя за кермом розповість глядачам Зустрічна смуга. У кожній серії нові події і нові герої: випадкові подорожні, автомобілісти-любителі, професійні водії – далекобійники, таксисти, водії автобусів, маршруток, машин швидкої допомоги, експедитори, гонщики, поліцейські, – всі ті, чиє життя пов'язане з дорогою.

04 05
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше