06 40
Х/ф Брама воїнів
Фільм

У комп’ютерних іграх старшокласник Джек Бронсон – непереможний герой. Але в реальності він намагається уникати ворогів, тому і вважає себе боягузом. Коли Джеку подарують стародавній китайський сундук, підлітку доведеться зіштовхнутися з могутніми злодіями та навіть врятувати від них Принцесу.

08 45
Х/ф Код доступу Кейптаун
Фільм

Метт мріє зі своєю нареченою переїхати до Парижа. Але вона не знає, що він вже рік працює на ЦРУ. Легендарний агент ЦРУ Фрост володіє секретною інформацією. Але він вийшов з-під контролю, і тепер його головне правило: «не довіряй нікому – тебе зрадить кожен». Їхні шляхи перетнуться в Кейптауні, де кожному доведеться зробити свій вибір.

11 00
Х/ф Падіння Лондона
Фільм

За загадкових обставин гине прем'єр-міністр Великобританії. На похорон збираються керівники західного світу, але під час церемонії на світових лідерів здійснюється замах. Під загрозою майбутнє планети. Хто зможе запобігти катастрофі

12 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Х/ф Джек Гантер. В пошуках скарбів Угаріта
Фільм

Джек Гантер – археолог, мисливець за скарбами і шукач пригод. Під час перебування у приватному музеї Франції, він викрадає фрагмент древньої кам’яної плити з клинописом.

21 20
Х/ф Джек Гантер. Прокляття гробниці Ехнатона
Фільм

Джек зустрічає Ліз Джонсон, агента національної безпеки, котра пояснює йому, що знайдений у Єгипті обеліск зі стародавніми письменами, пов’язує склеп фараона Ехнатона і загублені скарби Угаріта.

23 20
Х/ф Джек Гантер. Небесна зірка
Фільм

Священний артефакт Ехнатона «Око Небесної зірки», що наділений неймовірною містичною силою, викрадено. Злочинці намагаються продати його російській мафії, зустріч призначено на території Румунії.

01 20
Гроші Гроші
Гроші
Програма

В кожному випуску журналісти виявляють, як працюють найгучніші шахрайські схеми в Україні. Заради якісного розслідування вони йдуть на все, потрапляючи у вир маніпуляцій в різних сферах. Від них не сховається ніщо: ні корупційні схеми, ні відмивання грошей, ні квартирні крадіжки. Для цього вони працюють під прикриттям, використовують архівні записи та навіть змінюють професію.

02 35
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

03 35
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

04 00
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

04 40
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше